UFO-k landoltak Bushnál?

George W. Bush amerikai elnök birtokán földönkívüliek landoltak – legalábbis egybehangzóan ezt állítja több UFO-kutató szervezet.
George W. Bush amerikai elnök birtokán földönkívüliek landoltak – legalábbis egybehangzóan ezt állítja több UFO-kutató szervezet.
Meghalt az elnöki szóvivő

53 évesen végbélrákban hunyt el Bush egykori szóvivője. Tony Snow. A tisztviselő, humorával, az újságírókkal való vitázásával és gyors válaszaival lopta be magát a közvélemény szívébe. A Fehér Házban töltött utolsó másfél évét az egykori szóvivő élete legizgalmasabb állásának tartotta. Az elnök részvétét fejezte ki a családnak.
UFO-k szálltak le Bush texasi farmján – állítja a MUFON, a földönkívülieket kutató és vizsgáló nemzetközi egyesület. A hétvégén nyilvánosságra hozott, 77 oldalas tanulmányból kiderült: január 8-án az amerikai elnök farmján két, eddig ismeretlen származású, azonosítatlan repülő tárgy landolt.
– A radaron majd' egy órán keresztül nyomon követtük a repülő tárgyakat. Eleinte nagyon lassan, majd nagyon gyorsan szelték az eget. Lekértük a meteorológiai szolgálat, a katonaság és a repülőtársaságok jelentéseit, és egyértelműen kiderült: sem meteor, sem katonai gépek, sem személyszállító gépek nem lehettek – olvasható a tanulmányban, ahol szemtanúk beszámolóival is alátámasztják elméletüket. A jelentés szerint este fél 8-kor jelentek meg a radaron az objektumok, amik hirtelen irányt változtattak, és rendkívül nagy sebességgel Bush texasi farmja felé vették az irányt.
– Biztos, hogy ott, a ranchen landoltak – állítja az egyesület. A kutatók szerint nem véletlen, hogy pont aznap, a világ több országából is kaptak UFO-jelentést: Dublinból és Stephenville-ből is jelezték, hogy lassan repülő, csészealj formájú, színűket változtató objektumokat láttak az égen, amelyek egyszer csak eltűntek.
A szemtanúk beszámolói a részletekben eltérnek egymástól: egyesek szabályos alakzatban repülő tárgyakat láttak, mások csak egy-egy gép feltűnéséről adtak jelentést, a szín változtatás azonban minden esetben megegyezett. Az amerikai elnök szóvivője újságírói kérdésre sem árulta el, hogy vajon aznap Bush a farmon tartózkodott-e, és ha igen, észlelt-e valamit a történtekből.

Bors