Titokban megszülte, majd megfojtotta gyermekét a tini anya - kukába dobta az aprócska holttestet

Hétfőn vallotta be kegyetlen tettét az a tini anya, aki még tavaly márciusban adott életet első gyermekének, majd azon nyomban meg is fojtotta a babát, ezt követően pedig a pici apjával közösen egy szemetesbe dobták a holttestet. A test soha nem került elő.

A 18 éves, New Jersey-ben élő Jada McClain szinte mindenki előtt titokban tartotta terhességét. Szülei lakásának fürdőszobájában hozta világra kisfiát, akit ezt követően addig szorított a mellkasához, amíg meg nem fulladt. Ezt követően elautózott a gyerek apjához, a 19 éves Quaimere Mohammedhez, aki segített neki megszabadulni az újszülött testétől - számolt be az esetről a CrimeOnline.

Jada McClain a bíróságon, még 2019 áprilisában. Csak most vallotta be tettét © YouTube

A hatóságokat végül McClain egyik barátja értesítette, aki ott volt a lánnyal, amikor megcsinálta az első terhességi tesztet. A barát állítása szerint februárban találkoztak újra. Ekkor Jada nem csak terheshasát mutatta meg neki, de arról is beszámolt, hogy iszik, gyógyszereket szed és marihuánát szív, hátha elvetél. A vádirat szerint a tini anya pár nappal a szülés előtt Quaimere Mohammeddel megbeszélte, hogy végeznek a csecsemővel. A fiú ekkor állítólag úgy fogalmazott: azt kell tenniük, ami a legjobb számukra.

McClain bűnösnek vallotta magát a baba megölésében, Mohammed pedig a test eltüntetésében - előbbi 10, utóbbi öt év börtönbüntetést kaphat. Az ítélethozatal márciusban lesz majd.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors