Szex közben vette észre a lány, hogy két vaginája van – 18+

Molly-Rose Taylornak nyolcéves kora óta elviselhetetlen menstruációs görcsei voltak. Hiába járt orvosról orvosra, senki sem tudta megmondani, mi okozza a szörnyű kínjait. Végül a most 19 éves londoni lány 2017-ben saját maga vette észre, hogy két hüvelye van.

illusztráció © Pixabay

– Amikor először megjött a menzeszem, az orvosok ráfogták arra, hogy azért fáj annyira, mert túl fiatal vagyok, és a szervezetem nincs még teljesen készen a nővé érésre – mondta a fiatal lány, aki most először vallott nyilvánosan a súlyos rendellenességéről.

Míg nem veszítette el a szüzességét, nem mert tampont használni mert félt, hogy nagyon fájdalmas lesz. Szex közben vette észre, hogy hüvelyét kettéválasztja egy vastag szövet, ettől pedig nagyon megijedt. Újra felkeresett egy orvost, aki megerősítette, hogy nem csak két vaginája, de két méhnyaka és két méhe is van. Ez okozza az erős menstruációs görcseit, és a szeretkezés alatti fájdalmakat.

GiAfter being dismissed by doctors, teen discovered she actually had two vaginas

A teenager has finally been diagnosed as having two sets of reproductive organs after being dismissed by doctors, telling her issues were nothing more than 'period pains'. Molly-Rose Taylor, 19, was diagnosed with the rare condition known as uterus didelphys - which caused her to have two vaginas, two cervixes and two wombs.

Taylor vagináját még abban az évben megműtötték, de a többi szervét az orvosok szerint nem lenne értelme, mert több csak nagyobb fájdalmakat idéznének elő vele.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors