Szerelem a táncparketten: Úgy öleli magához a szünetben táncpartnerét Noszály Sándor, mintha nem lenne holnap - Videó

Nagyon úgy fest, a TV2 nem csak egy fergeteges show-t hozott Magyarországra a Dancing with the Stars versenyével, hanem egyfajta kerítőként is közreműködött. Tegnap Osvárt Andi bukott le, amikor egy videón kiszúrtuk, hogy Gabriela Spanic táncpartnere, Andrei Mangra simogatja a karját, ma pedig Noszály Sándoron és saját táncpartnerén, Mikes Annán a sor, hogy titkos kis mozdulataikkal lebuktassák saját magukat. Színpadra lépés előttután Kadlecsek krisztián faggatta őket a gyakorlásról, próbákról és ő sem tudta nem kiszúrni, hogy a Nagy Ő még interjú közben is képtelen elengedni a csinos táncoslány derekát, aki látszólag nem is bánta a barátinál jóval intimebb közeli fizikai kontaktust.

Anna aztán elárulta azt is, hogy a próbákon is nagy az összhang, sokat kuncognak, jól megértik egymást. Ezen a videón pedig az is látszik, hogy mennyire természetes is ez a mozdulat számukra. Hiszen az interjút még úgy kezdi el a páros, hogy Noszály csak az egyik kezét pihenteti lazán Anna derekán, majd egy váratlan pillanatban szorosan magához is húzza a lányt.

Ez is érdekelheti

„Vicc, hogy a hadudu tovább tipegett” – Kiakadtak a nézők a Dancing With The Stars első kiesője miatt

Át kell írniuk az összes koreográfiát: Gabriela Spanic komoly bordasérülést szenvedett az élő showban

Lékai-Kiss Ramóna és Gabriela Spanic dekoltázsa vitte a showt a Dancing With The Stars első élő adásában – fotók

mark>

De persze, ki ne esne szerelembe egy kicsit a partnernőjével, amikor már a próbák is csak arról szólnak, hogyan ölelje magához a csodálatos alakú és jó humorú táncos lányt?