Sokkot kaptak a rendőrök attól, amit a gyilkos fiú hűtőjében találtak – karddal végezte ki az anyját - 18+

Megölte, lefejezte és megcsonkította saját anyját az a férfi, akire az apja hívta ki a rendőröket. A gyilkos azonnal megadta magát a zsaruknak, akiket sokkolt, amit a család hűtőjében találtak.

Philip Tarver © Surrey Rendőrség

A 47 éves – dalszerzőként dolgozó – Philip Tarver kábítószer hatása alatt, részegen, egy díszkarddal támadt rá 86 éves anyjára, Angelára miután összeveszett a szüleivel még tavaly december 19-én. A bíróság most bűnösnek mondta ki az angol férfit, akire saját apja, Colin hívta rá a rendőröket, miután feleségét a konyha padlóján fekve találta – írja a DailyStar.

Még mielőtt a zsaruk kiérkeztek, Philip a karddal lefejezte és megcsonkította az anyját, a nő fejét állítólag a hűtőbe tette, míg a gyűrűsujját egy vízforralóba dobta

A rendőröket pedig már a bejárati ajtóban várta, miközben azt kiabálta:

Megadom magam, megadom magam!

A bíróságon elhangzottak szerint a férfi már a rendőrségen azt mondta, megbánta a tettét, és meg kell bűnhődnie. Kiderült az is, hogy Philip élete nagy részében a szüleinél élt, és anyagilag is ők támogatták. Az elhunyt nő egyébként 1991 óta mozgáskorlátozottan élt egy stroke miatt, amelynek következtében beszélni is nehezen tudott már.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors