Sokkos állapotba került az a 10 éves kisfiú, akit felpofozott egy férfi a plázában

A fővárosi rém a körözés kiadása után nem sokkal besétált a rendőrségre.
A fővárosi rém a körözés kiadása után nem sokkal besétált a rendőrségre.

Sokkos állapotba került az a kisfiú, akit február 27-én, szerda délután egy ismeretlen férfi ütött arcon az egyik budapesti bevásárlóközpont mozgólépcsőjén. Laci (10) a testvérével, Lillával (14) tartott az anyukájukhoz, amikor a semmiből melléjük lépett egy idegen, majd egy hatalmasat lekevert a fiúnak. A kiskamasz édesanyja, K.-né S. Mária (45) szerint gyermeke semmi rosszat nem tett – számolt be a történtekről a Blikknek a megpofozott kisfiú édesanyja.

A pofozkodó férfi besétált tegnap a rendőrségre © Police.hu / Facebook

– Az egyik boltnál vártam a gyerekeimet, amikor a lányom őrjöngve, sírva hívott fel, hogy megütötték a testvérét. Mint egy őrült, úgy rohantam eléjük, de a támadónak már hűlt helye volt – kezdte az anyuka. Laci remegett, sírt, a többi vásárló vigasztalta. A szemtanúk elmondása szerint a pofonnak nem volt előzménye. A lányom utánaeredt a támadónak, készített egy videófelvételt és több fotót is! Szólt a biztonsági őröknek is, de a pofozkodót nem találták meg.

– Többen is megkerestek azzal, hogy felismerik a férfit. Úgy tűnik, nem először támadt másokra – fűzte hozzá az édesanya.

Amint arról tegnap délután hírt adtunk, a Blikk információ szerint a fővárosi rém a körözés kiadása után nem sokkal besétált a rendőrségre: éppen akkor, amikor az anyuka és a megtámadott fiú is ott voltak.