Sokkoló videó került elő a szlovák válogatott focistáról: egy férfit ölelget, majd a nemi szerve is előkerül – 18+

A sport24.sk nevű, sporthírekkel foglalkozó hírportál bizarr videófelvételt tett közzé, melyet néhány órával később levett saját felületéről.

A képkockákon az látszik, ahogy ifj. Ivan Kmotrík, a pozsonyi Slovan labdarúgóklub tulajdonosának fia, a klub alelnöke, és a korábban a Manchester Cityben, vagy az Espanolban is megfordult Vladimír Weiss, a Slovan jelenlegi játékosa

egy mélygarázsban ölelkeznek, talán csókolóznak is (?), később pedig a játékos a nadrágját is letolja, kezébe veszi a péniszét, Kmotrík pedig közben ráirányítja a mobiltelefonját.

A Paraméter cikke szerint Kmotrík és barátnője, illetve Weiss és felesége négyesben egy magas-tátrai luxusszállodában pihentek és az estéjük remek hangulatúnak indult, ám a két férfit valaki titokban az ablakból levideózta a fenti, erősen félreérhető helyzetben.

Ez is érdekelheti!

Egy padon szexelt a fiatal szegedi pár – Többen is levideózták az aktust

Prostit rendelt magának fiatal, sokkot kapott, amikor ajtót nyitott

Sharon Osbourne kitálalt: Ozzyval még most is hetente kétszer szexelnek

Sokkoló videó: Nem a legokosabb módját választotta ez a férfi a fal bontásának - így menekült el a halál elől

Sajnálom, hogy valakinek arra van szüksége, hogy más embereket videózzon le, majd a kontextusból kiragadva egyes jeleneteket nyilvánosságra hozzon. Igen, Vlado feleségével és a párommal közös kiránduláson vagyunk. Vlado nehéz időszakot élt át.

Teljesen normálisnak tartom, hogy közeli barátként átöleljük egymást, s támogatjuk a másikat. Vlado nehéz élethelyzetbe került.

Sajnálta azt is, hogy egészségügyi problémái miatt nem tudott segíteni nekünk a mérkőzéseken. Ezért a normális emberi érzelmek sem hiányoztak.

Természetesen sajnálom a videó utolsó részét, amiért Vlado nevében elnézést kérek

– reagált a videóra ifj. Ivan Kmotrík, míg Vladimír Weiss egyelőre nem kommentálta a videót.

Sokak szerint a felvételeket túlreagálta a szlovák sportsajtó és a képeken csak azt látni, ahogy Weiss éppen pisil...