Prostit rendelt magának fiatal, sokkot kapott, amikor ajtót nyitott

Hat évvel ezelőtt vonult be a seregbe James, azóta rendkívül nehéz számára egy párkapcsolat fenntartása, de akár csak egy randi megszervezése. Munkája miatt gyakran hosszabb időre távol kerül otthonától, ezért óriási kihívás megtalálni az igazit.

James olyannyira elkezdte hiányolni a fizikai együttléteket, hogy úgy döntött, házhoz rendeli a társaságot. Ezzel a férfi esti rutinjává vált egy-egy erotikus éjszaka. Legutóbb azonban valósággal sokkot kapott, amikor kiérkezett hozzá a meghívott hölgy.

A katona általában eszkortlányokat közvetítő weboldalakon szúrja ki magának következő partnerét, akikről rendszerint kevés olyan fotó szerepel a felületen, amelyeken az arcuk is látszik. Így történhetett meg az a bizarr véletlen is, hogy az ajtó mögött legjobb barátjának édesanyja állt.

Illusztráció © Pexels

Eszkortlányokat rendelni annyit tesz, hogy kielégítem a szexuális igényeimet anélkül, hogy meg kellene állapodnom. Számomra ez a tökéletes megoldása az én különleges életemnek. Mindig rendelek magamnak egy hölgyet, bárhol is állomásozzak a sereggel – magyarázta James.

Hozzátette: a legutóbbi alkalommal nagyon várta már az együttlétet, ugyanis sérülést szenvedett el.

Valami különleges vonzalmam mindig is volt az idősebb hölgyek felé, ezért most úgy döntöttem, egy tüzes nőt választok. A képen nem látszódott az arca, kizárólag a teste. De azok a fotók és a bemutatkozása épp elég volt ahhoz, hogy rátapadjon a tekintetem – folytatta a katona.

James ajtaján már 45 perccel később csengettek, majd miután ajtót nyitott, leesett az álla, ugyanis a legjobb barátja anyukája állt előtte.

Rögtön azt gondoltam: basszus, de ciki!

Az események ekkor nem várt fordulatot vettek, James elmondása szerint ugyanis a nő a szituáció felismerése után profin viselkedett. Tartotta magát a szerepéhez, azaz úgy tett, mintha sohasem találkoztak volna azelőtt, és megtörtént az aktus.

Illusztráció © Pexels

James és legjobb barátjának édesanyja végül megegyeztek, hogy a történteknek örökre titokban kell maradniuk.

(via)