Rúzzsal pirosítják az epret a fotókon, háborognak az internetezők – videó

Azt eddig is tudtuk, hogy a fotósok különböző trükkökkel teszik még kívánatosabbá az ételeket a képeken, ám igen kiábrándító, amikor kiderül, pontosan hogyan is csinálják ezt.

A Blossom nevű "csináld magad" Instagram-oldal közzétett egy érdekes, ám annál kevésbé étvágygerjesztő videót arról, hogy egy piros rúzs, némi hajlakk vagy egy kevéske cipőápoló mennyire feldobja az ételek kinézetét.

A kommentelők mélységesen felháborodtak az összeállítás láttán, hiszen szerintük nem volna szükség ilyen átverésekhez ahhoz, hogy kívánatossá tegyenek egy-egy ételt a képeken. Különösem nem egy olyan oldalon, ahol arra ösztönzik az embereket, hogy próbálják ki otthon ők is az ott látottakat. Többen szóvátették azt is, hogy ezzel nem csupán az ételeket pazarolják csupán azért, hogy jól sikerüljön egy fotójuk az Instagramra, de a hajlakkból kiömlő gáz sem túl környezetkímélő. Mások a Photoshop használatát javasolták, hiszen az kevésbé természetkárosító, mint ezek a trükkök.

(via)

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors