Ördögfej jelent meg a fürdő csempéjén

Félelem költözött Csrefkó László és szerettei szívébe. A békásmegyeri család fürdőszobájában egy ördögfej jelent meg a csempén, Csrefkóék egy táltoshoz fordulnak segítségért.
Félelem költözött Csrefkó László és szerettei szívébe. A békásmegyeri család fürdőszobájában egy ördögfej jelent meg a csempén, Csrefkóék egy táltoshoz fordulnak segítségért.
Csrefkóék nem festették az ördögöt a falra, a Gonosz magától jelent meg a csempén. A frissen felújított lakás fürdőszobájában néhány napja rajzolódott ki az ördög képmása, korábban senki nem látta azt, sem a kőműves, sem a család tagjai. A három lakó most rettegve megy fürödni, félnek a megmagyarázhatatlan jelenségtől.

– Éppen teregettem, a fregolit húztam fel, amikor észrevettem a koponyára emlékeztető ördögpofát – emlékezik a házigazda, Csrefkó László. – Azonnal odahívtam a feleségemet, aki ugyanazt a borzongató arcot látta a csempén – mondta a családfő.

A fiatal feleség - aki láthatóan nagy gonddal és szeretettel ápolja a lakásukat - most feszülten, idegesen jár-kel az otthonában.

– Irtózva megyek a fürdőszobába és szégyenkezve vetkőzök le a gonoszul figyelő arc előtt. Szörnyű érzés – mondta Andrea, a háziasszony.

A megmagyarázhatatlan jelenségtől a házaspár leánya is megijedt. Elhatározták, hogy magyarázatot keresnek erre a furcsa dologra, majd leverik a csempét és újat tetetnek fel.

– Kovács–Magyar András táltost szeretnénk kihívni, hogy okosabbak legyünk, mert nem akarjuk, hogy másutt, más formában költözzön vissza a fészkünkbe a Sátán.

– Amikor belépünk a fürdőszobába, hidegséget érzünk, a kényelmes felüdülés helyett borzongunk, amíg megfürdünk – tette hozzá remegő hangon Csrefkó úr.

Nem mellesleg meg kell említeni, hogy Csrefkó úr nem iszik, nem kábítószerezik, pszichiátriai kezelés alatt soha nem állt. Jelenleg komoly vagyonvédelmi céget irányít. Az ördögpofa azonban minden nap mereven néz rá. Csrefkó úr már csak arra vár: egyszer érjen véget ez a lidércnyomás.
E. P.