Nicklas Bendtner inkább prostihoz megy, mint pénzéhes csajokkal járjon

A másik oldal című önéletrajzi könyvében a volt dán válogatott Nicklas Bendtner arról ír, hogy a futballvilágban bevett szokás a prostizás.
A másik oldal című önéletrajzi könyvében a volt dán válogatott Nicklas Bendtner arról ír, hogy a futballvilágban bevett szokás a prostizás.

Bendtner a könyvében azt állítja: a profi focisták előszeretettel rendelnek maguknak lányokat, akár még a mérkőzések előtti éjszakákra is. A pályafutását nagy reményekkel nyitó, az Arsenal akadémiáján pallérozódott, később a Juventusban és a Wolfsburgban is megfordult, momentán viszont a dán negyedik ligás Tarnby együttesében vitézkedő csatár nem kevesebbet állít, minthogy örömlányok szolgáltatását igénybe venni lényegesen biztonságosabb, mint például bárokban ismerkedni.

– Akikkel a civil életben jössz össze, jó eséllyel csak a pénzedet akarják, vagy nem viselik el a kicsapongó életedet – állítja.

Bendtner beszámol egy korábbi nőjéről, aki, amíg ő aludt, be­lenézett a telefonjába. Abból tudta meg, hogy rajta kívül van még három másik partnere.

– Sikongatásra riadtam, meg hogy kihajítja az utcára a ruháimat – meséli a 32 éves csatár.


Megesett, hogy egy korábbi barátnőm azzal keresett meg, hogy terhes volt tőlem, és hogy csináltassam meg a melleit. Kifizettem neki. Egy másik annyira berágott, amiért nem akartam többé látni, hogy odajött a há­zamhoz, és egy téglát hajított be a Porschém ablakán.

Bendtner szerint az is benne van a pakliban, ha egy bárban ismerkedik össze a focista egy lánnyal, hogy titokban fényképeket készít róla, és megzsarolja.

– Egy prostival ilyen ritkábban fordul elő, mert vigyáz a megélhetésére – indokol Bendtner.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors