Aktuális

Nem zavarja a 35 év korkülönbség és a gúnyolódás: elképesztő szexuális élete van a nagymamakorú nőnek

Bors

Létrehozva: 2020.05.01.

Marikát eleinte durván elutasította a huszonéves srác, végül megkaparintotta magának, és őszinte szerelem lett belőle.

Az 58 éves Marika Fernandezt baráti körében csak pumának hívják, miközben gyakran hiszik azt kedveséről, hogy a fia. A New Jersey-ben élő nő a helyi edzőteremben ismerte meg a nála 35 évvel fiatalabb Charles Acunát, akivel végül szerelembe estek.

– Egyáltalán nem érdekel, hogy Charles évtizedekkel fiatalabb. Mondhatnak ránk bármit az emberek, a végén úgyis én megyek haza egy fiatal szexi férfival. Én vagyok a legszerencsésebb nő a világon – nyilatkozta Fernandez.

A nő elárulta, hogy Acunát 2019 májusában ismerte meg – akkoriban a helyi edzőterem recepciósa volt.

– Amikor először megláttam, hatalmas csokibarna szemei tűntek fel. Másnap elárultam neki, hogy előző éjjel erotikus álmom volt vele. Nagyon ideges lett, nem akarta elhinni, amit mondok. Ekkor eszméltem rá, hogy én 35 évvel idősebb vagyok, de ez sem állított meg. Szerelmes lettem – részletezte a nő.

Akkoriban a fiatal férfi erősen elutasította Fernandez közeledését, de a nő nem állt le, magának akarta Acunát. Végül barátokként kezdtek együtt eljárni vásárolni, de akár szórakozni, vacsorázni is. 

– Akkoriban egyébként egy korombelivel randiztam, de nem volt köztünk semmi komoly. Mégis mindig Charles-nak meséltem róla. Aztán egy nap azt mondta, nem akar többet hallani a kapcsolatomról. Nem tudtam, hogy ez most mit jelent – vallotta a nő.

Nem sokkal később utazást szerveztek, ám akkor kettő helyett csak egy közös szobát bérelt ki Fernandez.

– Néhány koktél után hirtelen úgy nézett rám, ahogy azelőtt sosem. Felbotorkáltunk az emeletre, ahol elkezdtem feltölteni a kádat egy forró fürdőhöz. Amint bepattantam, kiáltottam Charles-nak, hogy jöjjön. Amikor meglátott, elállt a lélegzete, ledobta a ruháit és beugrott mellém. Végül nem tudtunk egymásnak ellenállni, és szeretkeztünk – folytatta Fernandez.

Mint mondta, fiatal kora ellenére a férfi nagyon jól tudta, mit, s hogyan kell csiálni, sőt, reggel megismételték az aktust.

A vakációból hazaérve Acunának kétségei merültek fel kapcsulatuk folytatását illetően, ám végül hetekkel később szerelmet vallottak egymásnak.

Attól a naptól kezdve Marika és Charles egy pár voltak.

A szerelmeseknek egyébként sok kellemetlenséggel kell azóta megküzdeniük: a mindennapokban szinte alig hiszik el, hogy romantikus kapcsolat van köztük, inkább anya-fia párosnak nézik őket. De olyan is előfordul, hogy boszorkánynak nevezik a nőt. Fernandez és Acuna ezekkel mostanra nem foglalkozik, örülnek egymásnak, és boldogan élnek együtt.

(via)

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében