Nehéz döntésre szánta el magát Korda György és Balázs Klári: „Nem tudunk most mit tenni, ez a kötelességünk” - Videó

A koronavírus-járvány tavaszi, első hullámában az elsők között mondta le az összes fellépését Korda György és Balázs Klári, akik hónapikig ki sem dugták az orrukat budapesti villájukból. Ez nagyon is érthető, hiszen sem Klárika, sem Gyuri bácsi nem fiatal már és nem is tagadták, tartanak a vírustól.

Ez is érdekelheti

A koronavírus miatt ideiglenesen bezár a Korda-villa

Csoportosan zaklatják Kordáékat - Férje balesetén nevető Balázs Kláriról szólnak az álhírek

"Azt hittem, elpusztulok" - Balázs Klárit a lebénulás fenyegette, sürgősen meg kellett műteni

112 napja él karanténban Balázs Klári és Korda György

Most ugyan ez nem kötelező és nem is ajánlott, Klári és Gyuri mégis azt választotta, hogy a tavaszihoz hasonlóan elszigetelik magukat. Akkor egészen augusztusig ki sem dugták az orrukat a villából.

Újra karanténba vonultunk: se ki, se be. Most újra ugyanazt csináljuk, mint tavasszal. Nem tudunk mást tenni, úgy gondolom, hogy ez a kötelességünk, hogy mi se kapjuk meg, más se kapja meg tőlünk. Azt gondolom, hogy ezt komolyan kellene venni - indokolta a sok kényelmetlenséggel is járó döntést Klárika a TV2 Mokka reggeli műsorába, ahová videóhíváson keresztül jelentkezett be. Elmondta azt is, így legalább lesz ideje és lehetősége a regenerálódásra is, ugyanis nemrég egy nagy műtéten esett át: a gerincsérvét kellett megoperálni. Klári egyébként sem a karanténtól sem a műtéttől nem esett kétségbe: sokat tornázik és egy speciális gyógynövényes kapszulát szed, hogy mielőbb felépüljön. Sőt, takarít is, hiszen most rengeteget fertőtlenít és a takarítónő sem jár hozzájuk.