Aktuális

Négyen haltak szörnyet a kiégett roncsban - A megtört nagymama: el kell temetnem az unokámat

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.01.16.

Egy család négy tagja halt szörnyet abban a gépkocsiban, amely egy autókat szállító kamionnal ütközött előzés közben Győr közelében. A jármű kigyulladt, a sofőrnek és utasainak esélyük sem volt a túlélésre.

Forrás: MTI

Rokonlátogatásból tartott hazafelé Bőnyből a győri horrorbaleset áldozatául esett család. A 18 esztendős Évi, édesanyjával, Évával, 10 hónapos féltestvérével, Bálinttal, illetve a kisbaba apjával, Imrével együtt a csecsemő nagyszüleit látogatták meg. A program végeztével autóba ültek. Siettek, mert Évinek még iskolai feladatai voltak. Már Győr közvetlen közelében jártak, amikor az autó vezetője úgy döntött, hogy megpróbál egy másik gépkocsit megelőzni. Ez vezethetett a tragédiához, ugyanis

éppen akkor érkezett egy autókat szállító kamion. T. Tamás, a monstrum vezetője hiába próbálta az ütközést elkerülni, semmit sem tehetett.

A családi autó pillanatokon belül lángra kapott, az utasoknak nem volt idejük menekülni. A jármű porig égett, a tűzoltók csak a holttesteket emelhették ki, miután levágták az autó tetejét.

Beleroppan a gyászba az édesapa

Gabriella, a kiváló röplapdázó volt. Évi nagymamája megtörten nyilatkozott lapunknak:

El kell temetnem az unokámat. Ki hallott még ilyet? – tette fel költői kérdését, majd hozzátette, hogy férjének, a nagypapának még el sem merte mondani, mi történt a szeretett lánnyal.

– Minden héten többször is jött hozzánk ebédre. Igazán büszkék voltunk rá, mert nagyon szerette a szakmáját! Egy életvidám, gyönyörű lány volt. Csaba, a fiam, Évi édesapja is teljesen beleroppant a gyászba. Ő hívott fel engem csütörtök este telefonon, hogy elmondja, mi történt.

Azzal kezdte, hogy biztosan tudja, hogy ezt az egészet nem tudja majd végigcsinálni. Nagyon szerette a lányát

– zokogta a 77 éves asszony.

Imre, a családanya külföldön élő testvére igyekszik mindenben támogatni Éva életben maradt gyermekeit. Melinda és Adrienn még a húga első házasságából származtak.

Siratják a bőnyiek az áldozatokat

Bőnyben tegnap délután már szintén mindenki a tragikus balesetről beszélt. Egy idős asszony jól ismerte Imrét, hiszen korábban együtt dolgoztak egy csirketelepen.

Alig tudom a sírást abbahagyni. Még a kisbabát is többször láttam. Nagyon szép család voltak, Imi az élettársa nagylányait is sajátjaként szerette – fejezte be a hölgy.

Megtaláltuk P. Imre családját, ám nem reagáltak megkeresésünkre. Évi húga és nővére ugyancsak nem válaszolt üzeneteinkre.

Évi kitünő tanuló volt 

A győri Veres Péter Mezőgazdasági Szakközépiskola előtt tegnap reggel felhúzták a fekete zászlót, a diákok pedig a járványhelyzet miatt elrendelt online oktatás ellenére egymás után érkeztek, hogy virágot helyezzenek el és mécsest gyújtsanak a főbejárat előtt.

– Évi dísznövénykertészi képesítést szerzett iskolánkban. Nagyon szerette a szakmáját, végig kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Tavaly, 2020-ban az országos szakmai tanulmányi versenyen elért kiváló eredménye miatt mentesült a szakmai vizsga letétele alól. Minden tárgyból jeles osztályzatot kapott. Szeptembertől már a kétéves érettségire félkészítő képzés elején jártunk. Az első félév végén szinte minden tárgyból ötösre áll. A digitális oktatás időszaka alatt egyszer sem mulasztott el részt venni az órákon, soha nem felejtette el határidőre visszaküldeni a házi feladatát. A baleset előtti napon még elküldte az utolsó munkáját – mondta a diáklány osztályfőnöke is.

Marianna, Évi egyik legjobb barátnője megtörten nyilatkozott lapunknak:

– Mindenkit maga elé helyezett. Egy szelíd, kedves lány volt – csuklott el a hangja.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164686_auto_resized.png
hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27486_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165843_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714172712
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714172712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JFNWf7mmWEpw5pefPCStAvMzjd1iDbJYH6M84_RYm3Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMmFlY2MyMzQxZTRhZDRiNmQ5MzllNDQzM2MyNWVi.webp
Veszélyes

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai