Míg a szülők egy temetésen voltak, a bébiszitter kivégezte a babájukat, hogy megakadályozza a világvégét – 18+

Míg a szülők egy temetésen voltak, a bébiszitter kivégezte a babájukat, hogy megakadályozza a világvégét – 18+

Egy 23 éves lány egy brutális, sátáni rituálé keretén belül végzett a rá bízott hat hónapos gyermekkel. Később a rendőröknek azt vallotta: azért tette, hogy ezzel megállítsa az apokalipszist.

Az orosz Viktoria Aimetdinova szeptember 24-én rabolta el a rábízott Bogdan Gafnert, miközben a pici szülei egy temetésen voltak. A babát egy erdőbe vitte, ahol megfojtotta, többször megszúrta, majd pedig a testet felgyújtotta. A rituális gyilkosság közben a fiatal nő álszakállt ragasztott magára, a fél szemét pedig letakarta. Minderről később, a vallomásában azt mondta: azért tette, nehogy az ördög felfigyeljen a szépségére, és megakadályozza a rituálét.

Aimetdinova állítólag a gyilkosság előtt pár nappal aggasztó tartalmakat tett közzé közösségi oldalán, pár barátjának pedig azt mondta: hamarosan sztár lesz – írja a Daily Mail.

Az áldozat családja szerint egyébként bosszú állhat a csecsemőgyilkosság hátterében. A baba (felnőtt korú) féltestvére ugyanis Viktoria Aimetdinova barátja volt, de a fiú nem sokkal korábban szakított vele.

A babagyilkos nőt a bíróság végül bűnösnek találta, ám börtönbüntetés helyett pszichiátriai kényszerkezelésre ítélték.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors