Mezítláb játszott a hercegi család

Katalin hercegné egy igazi családi programot szervezett a hétvégére, ő maga bakancsot húzott, és férjét, Vilmost sem lehet minden nap ilyen lezser ruhákban látni.
Katalin hercegné egy igazi családi programot szervezett a hétvégére, ő maga bakancsot húzott, és férjét, Vilmost sem lehet minden nap ilyen lezser ruhákban látni.

Hiába hercegek és hercegnők, Katalin és Vilmos gyerekei attól még igazi gyerekek! Szeretnek mezítláb pocsolyákban és folyókban ugrálni, fára mászni, csúszós sziklákon és erdei faházakban bújócskázni és fogócskázni. Nagy szerencse, hogy édesanyjuk, a mindig mosolygós hercegné engedi is nekik, hogy meg-, illetve kiéljék a gyerekkorukat, és a szigorú udvari szabályokkal szakítva, el is viszi őket olyan helyekre, ahol igazi gyerekek lehetnek.

A hercegi család minden tagja talált magának valami izgalmas játékot a parkban © AFP

A gyerekek élvezték a pancsolást © AFP

A háromgyermekes család hétvégén Andrée Davies és Adam White of Davies tájépítészek közös munkáját, a „Vissza a természetbe park”-ot kereste fel, amiben György, Sarolta és a kis Lajos önfeledten játszottak. Az erdőt az alkotói éppen azért hozták létre, hogy a felnőttek együtt játszhassanak a gyerekeikkel. Vilmos és Katalin mindig is szószólója volt a kicsik mentális és fizikai egészségének, és hisznek a természet pozitív gyermekkori fejlesztő hatásában.

A kis Lajos boldogan rohangált a dzsungelt idéző parkban. Apukája, Vilmos herceg, le sem vette róla a szemét © AFP

– A természet és a kint eltöltött interaktív közös idő hatalmas fizikai és mentális előnyökkel jár, különösen a legkisebbeknek. Nagyon remélem, hogy ez az erdő minden családot inspirálni fog arra, hogy élvezzék a természetet és minél több minőségi időt töltsenek együtt – mondta a közös játék, moha-, levél- és gallygyűjtés után a hercegné.

Vilmos a szaladgálás után elkezdte felfedezni a virágokat © AFP

– Felnőttkori agyállományunk 90 százaléka ötéves korunkra alakul ki, így különösen fontos ez a kezdeti időszak, a gyerekek tapasztalatai közvetlenül befolyásolják az agy későbbi működését. Ezért is fontos, hogy már csecsemőkortól minőségi időt töltsünk a gyerekeinkkel – folytatta Katalin, aki szintén eldobta erre a napra a magas sarkút, és bakancsban hintázott a fán egy „majomhintán”, miközben Sarolta mezítláb sarazta össze magát valamelyik erdei ösvényen.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors