Megalázták Balázsék a terhes Gombos Edinát

Sebestyén Balázséknak nem tetszett Gombos Edina pucér fotója, aki mellett több kispapa is kiállt.
Sebestyén Balázséknak nem tetszett Gombos Edina pucér fotója, aki mellett több kispapa is kiállt.

Gombos Edina a Best Magazin hasábjain, férje biztatására vetkőzött le.

– Fontosnak tartom, hogy a testükkel elégedetlen nők, kismamák lássák, megértsék, ez egy természetes változás, és nagy pocakkal, gyarapodó kilókkal is lehetünk igenis kívánatosak – mondta a magazinnak a TV2 műsorvezetője.

És bár a pici apukájának nagyon is tetszik felesége, Edina akciója nem aratott osztatlan sikert, s ettől tartott is a kismama. De, ami a képek megjelenésének napján történt, talán ő sem számított. Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákóczi Feri tegnap reggel a Moorning Show-ban, egy ország füle hallatára beszélte ki a kismamát. A három műsorvezető azzal viccelődött, ők nagyon nem akarták volna így látni Gombos Edinát. A történteket az utolsó hónapos kismama nem kívánta kommentálni és Sebestyén Balázsék sem engedték, hogy a Bors feltegyen nekik néhány kérdést.

Nem úgy Hujber Feri és Vajtó Lajos, akiknek párjaik szintén levetkőztek fehérneműre várandósságuk alatt.

– Nagyon szomorú, ha Balázs nem tudja két gyerek után, hogy milyen szexi egy várandós nő – kezdte Hujber, aki Cynthia terhes fotóit nappalijuk falára is kitette. – A legnagyobb kiszolgáltatottság egy nőnek, hogy ilyenkor megváltozik a teste, és éppen ezért annál nagyobb bátorság, hogy felvállalta magát. Követni való dolog – folytatta a színész.

Vajtó Lajos, Fésűs Nelly párja szerint Balázsék elvetették a sulykot, gyakran megsértenek másokat, aminek az lehet az oka, hogy minden reggel, futószalagon kell gyártaniuk a poénokat.

– Dacára annak, hogy prűd vagyok, és azt gondoltam, hogy nem illik ilyen fotókat készíteni, később rá kellett jönnöm, hogy csodálatosak lett a végeredmény. Büszke vagyok Nellyre, és szerintem egy hölgy áldott állapotban mindig szép, kifejező, sugárzó. Egy kismamát pedig semmilyen körülmények közt nem szabad bántani – fogalmazott Vajtó Lajos.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatja!

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors