Lefejezte és megcsonkította osztálytársát, amiért az barátnőjével beszélgetett

Massachusettsben épp most tárgyalják annak a fiatal fiúnak az ügyét, aki még 2016-ban kegyetlenül kivégezte, és meg is csonkította 17 éves osztálytársát, amiért az az ő barátnőjével beszélgetett.

A fiú azt írta üzeneteiben, hogy különös élvezettel tölti el a gyilkolás gondolata

Az akkor 15 éves Matthew Borges elméletileg levágta Vilora Paulino fejét, majd ezután két kezét is. Maradványait a Merrimack folyóba dobta, 2016 novemberében. A fiú holttestét egy hónappal később találták meg, Borgest pedig sms-ei buktatták le, melyekben arról beszél, milyen jó érzéssel tölti el a gyilkosság gondolata. Ezen kívül azt is írta, hogy Paulino megérdemelte a halált.

A most 17 éves fiú gyilkosság vádjával áll bíróság előtt, ám ügyvédje szerint az sms-ek nem bizonyítják, hogy Borges ténylegesen ölt is volna, csupán annyit támasztanak alá, hogy erősen zavart az elméje.

Ezen kívül az is Borges mellett szól, hogy a hatóságok mai napig nem találták meg a gyilkos fegyvert, a fiú DNS-e pedig nem volt megtalálható az áldozaton. Ettől függetlenül annyit az ügyvéd is elismer, hogy a fiú betört osztálytársa otthonába, de szerinte ez, és a gyilkos hajlamú üzenetek még nem minősülnek elégséges bizonyítéknak, így a tárgyalás folytatódik.

Daily Mail

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors