Ilyen nagy már a 14 éves tini babája, aki azt állította: 10 éves barátjától esett teherbe

Hatalmas felháborodást keltett korábban az az orosz kiskamasz, aki egy tévéműsorban jelentette be: terhes, a baba apja pedig a lány tízéves barátja. Az orvosok már ekkor is állították, hogy mindez képtelenség, mivel a kissrác még nem nemzőképes, Darya azonban kötötte az ebet a karóhoz: nem hazudik. Később azonban kiderült a szörnyű igazság: a fiatal lányt egy 16 éves tini erőszakolta meg.

Darya végül 14 évesen világra hozta gyermekét, és azóta is rendszeresen posztol – egyre növekvő – követőbázisának az életükről. Legutóbb videós bejegyzésben mutatta meg babáját, korábban pedig egy posztban hosszasan beszélt arról, mi az, amit nem szeret magában.

A fiatal anyuka – aki még maga is bőven gyerek – idióta hisztérikának bélyegzi magát, aki kiakad és sírni kezd, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné, emellett kövérnek és csúnyának látja magát. Ez utóbbi kijelentésével alighanem sok korabeli lányt szólított meg.

"Már nem is csinálok semmilyen Insta-sztorit valamilyen filter és smink nélkül" – vallotta be, hozzátéve, az önbecsülése rendkívül alacsony mostanában.

A kamaszlányt – mint azt egy korábbi posztjában kifejtette – sokan kritizálják, mert nem viselkedik eléggé éretten – amire ő csak annyival felel: elvégre még mindig csupán 14...

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors