Horror Pásztón: zsebkéssel darabolta fel újszülött gyermekét Mónika? - végre fény derülhet a teljes igazságra 18+

Leírhatatlan borzalmakkal vádolják a családanyát: megölte újszülöttjét, majd testét feldarabolta, és a patakba dobta.

Leírhatatlan borzalmakkal vádolják a családanyát: megölte újszülöttjét, majd testét feldarabolta, és a patakba dobta.

H. Mónika a vád szerint titkolta terhességét, így mikor 2018 év első napján észlelte, hogy megindult a szülés, egy patak hídja alá menekült, ahol világra hozta gyermekét.

A nő megpróbálta megfogni az újszülöttet, de az kicsúszott a kezei közül, és 20 centiméter magasságból a patak partjára esett. A nő ekkor felemelte csecsemőjét, akinek volt szívverése, és fel is sírt. Az anya ekkor egy pulóverbe bugyolálta a csecsemőt, s a ruhája alá rejtette.

Mivel feltett szándéka volt, hogy a gyermek létezését továbbra is titokban tartsa, elhatározta, hogy eltünteti. A nő később visszament a patakpartra, és emberi ésszel felfoghatatlan tettre szánta el magát: az újszülött fejére legalább négyszer lesújtott, nyakát megszorította, majd a vád szerint a nála lévő zsebkéssel feldarabolta. A csonkolt testrészeket, a zsebkést egy szatyorba tette, majd a testrészeket a vízbe szórta.

© MMSZOSZ

Az anya a Bors munkatársának adott exkluzív interjúban 2009-ben azt állította, bár bűnös, nem gyilkolta meg gyermekét. H. Mónika állítása szerint azért rejtegette a babát, mert párja János életveszélyesen megfenyegette, mert nem akart több gyereket. A megtört asszony akkor így fogalmazott:
Sokkos állapotban voltam, amikor megszültem a gyermekem. Felvettem, de véletlenül kicsúszott a kezeim közül, és ráesett egy kőre. Azt hittem, halott. Nem voltam magamnál, sokkot kaptam, és elrohantam. De nem követtem el azt, amivel vádolnak, nem daraboltam őt fel!
A gyilkos anya ügyét bizonyítási eljárás folytatásával október 22-én csütörtökön 13 órakor tárgyalják a Balassagyarmati Törvényszéken.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors