Hidegvérrel meggyilkolta szeretőjét a hímprosti zsaru, miután a nő kitálalt viszonyukról

Egy szórakozóhely parkolójában gyilkolta meg áldozatát egy angol rendőr, akiről úgy tudni, rengeteg viszonya volt felesége mellett. A 41 éves Timothy Brehmer több mint tíz éve csalta feleségét egy bizonyos Claire Parry nevű nővérrel, akinek idén májusban lett elege helyzetéből.

© Rendőrségi fotó

A nő úgy döntött, lebuktatja szeretőjét, akiről korábban kiderítette: több nővel is csalja feleségét. Parry tehát írt egy üzenetet Brehmer feleségének, amiben a következő állt:

"Kedves Martha! Valószínűleg nem fogsz meglepődni azon, amit most mondani szeretnék. Azt hiszem, mindig is sejtetted, de valahogy próbáltad figyelmen kívül hagyni, és ezt nem könnyű hallani, de a férjed egy hímprosti. Én és sokan mások is áldozatául estünk igéző szavainak, és az ígéretnek, hogy a szeretet nélküli házasságában már csak a gyermekei miatt marad. Évekkel ezelőtt csábított el, és elhitette velem, hogy a kapcsolatunknak lehet jövője – mindaddig, amíg rá nem jött, hogy kisbabát vársz. Kezdetben nem mondta el, hogy házas, de mire rájöttem, azt mondta, lelép. Azóta tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki elájult a sztorijától: de még legalább ketten. Azt mondta nekünk, különlegesek vagyunk, hogy szerelmes belénk."

Ez is érdekelheti!

Örömlány rántotta le a leplet – ez az a három ok, amiért a férfiak megcsalják a feleségüket

Lebukott a perverz börtönőrnő, aki halálosan beleszeretett a fogvatartottjába

Rendszeresen lefeküdt vele, és szexképekkel bombázta 14 éves diákját a huszonéves tanársegéd

Szégyenükben késelték halálra bátyjai a tinilányt

Mint kiderült, az üzenetet a férfi találta meg hamarabb, majd találkozott Parryvel. Brehmer összeveszett a nővel, majd olyan erővel fojtotta meg, hogy annak eltört egy csontja a nyakában.

Timothy Brehmer tagadja a gyilkosságot.

(via)