Három hét horror: a folyamatos nemi erőszak a legenyhébb, amit fiatal áldozatával tett a rém - 18+

Olyan brutális állapotban hagyta a nőt, hogy a mentősök azt hitték, már meghalt.
Olyan brutális állapotban hagyta a nőt, hogy a mentősök azt hitték, már meghalt.

Összesen 54 vádpontban vallotta magát bűnösnek az a 34 éves exbankár, aki 23 napon keresztül tartott fogva és kínzott meg kegyetlenebbnél kegyetlenebb módszerekkel egy akkor 21 éves nőt. Nicholas John Crilley áldozatára 2017 júniusában az ausztráliai Bulimba városában találtak rá. A mentősök eleinte azt hitték, a fiatal nővel egy robbanás végzett. Csak később derült ki: életben van, és valójában semmiféle robbanás nem történt.

A nőt azonnal kórházba szállították. Ha később találnak rá, nagy valószínűséggel nem tudják megmenteni az életét.

Crilley három héten keresztül naponta megerőszakolta a nőt, ám ennél jóval durvább dolgokat is tett. Amellett, hogy folyamatosan olyan erővel ütlegelte, hogy amire rátaláltak, az áldozat felső ajka levált az arcáról, a sebe pedig teljesen elfertőződött, többször felgyújtotta, a nemi szervét pedig vízzel forrázta le. A nő testének összesen 46 százaléka égett össze. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy miután kórházba került, hét hétbe tellett neki, mire először tükörbe mert nézni. Emellett járni is újra kellett tanulnia - fogsága alatt ugyanis gyakorlatilag meg sem mozdulhatott, ami miatt az izmai is sorvadásnak indultak.

Az orrnyergét azóta el kellett, hogy távolítsák, olyan apró darabokra tört, parókát kényszerül hordani, a látását pedig soha nem nyerte vissza teljesen - számolt be az áldozat maradandó károsodásainak sokaságáról a Daily Mail Australia. A szadista férfi azt is megkövetelte a nőtől, hogy ő maga döntse el, miként szeretne meghalni: golyó által vagy pedig autóbalesetben.

Crilley ügyvédje azt hangsúlyozta, hogy védence metamfetamin hatása alatt állt, és azt képzelte, hogy a nő egy ellene kitervelt gyilkossági kísérlet résztvevője volt, emellett kiemelte: végül maga a kínzó volt, aki hívta kihívta a mentőket, mielőtt elmenekült a helyszínről.

Az ítéletet a tervek szerint május legelején szabják ki. Az ügyész életfogytig tartó börtönbüntetést kért.