Gyász! Szülei után halt a MasterChef Junior 14 éves versenyzője

Tragikusan fiatalon elhunyt a MasterChef Junior főzőműsor korábbi versenyzője, Ben Watkins. Mint azt korábban megírtuk, a mindössze 14 éves chicagói gyermeknél 18 hónappal ezelőtt diagnosztizáltak ritka betegséget, úgynevezett Castleman-kórt, amit a daganathoz hasonlóan kemoterápiával kell kezelni. Halálhírét a családja osztotta meg azon a GoFundMe nevű adomángyűjtő oldalon, ahol korábban pénzt gyűjtöttek a kezelésére.

© GoFundMe

A mi Benünk újra az édesanyjával van másfél év küzdelem után- idézi a The Sun a bejegyzést, amit Ben nagymamája írt. A fiú ugyanis árva, 2017 szeptemberében apja megölte az édesanyját, majd magával is végzett.

A műsor sztárséfje, Gordon Ramsay érzelmes szavakkal búcsúzott a fiútól saját közösségi oldalán:

Elvesztettük a MasterChef Junior konyhájának mesterét. Ben, te egy hihetetlenül tehetséges szakács, de még erősebb fiatalember voltál. Az életednek tele volt nehézséggel, de mindig kitartottál. Imádtam, amikor együtt főztünk és nevettünk. De ma szomorú vagyok.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors