Gryllus Dorka: Elolvadok, ha Kornélra nézek

Együtt játszik egy új tévésorozatban Simon Kornél a kisfia édesanyjával, Gryllus Dorkával. A színésznő elmesélte, hogyan szerettek egymásba.
Együtt játszik egy új tévésorozatban Simon Kornél a kisfia édesanyjával, Gryllus Dorkával. A színésznő elmesélte, hogyan szerettek egymásba.

Tegnap először látták a színészek az Ízig vérig című sorozatot, amely hétfőn indul a Viasat3-on. A főszereplők, Gryllus Dorka és Simon Kornél a valóságban egy pár, a tévében viszont szétmennek, sőt háborúznak. Miközben nézték az első részt, összeszorult a szívük.

– Könnyeztem! – árulta el Dorka. – Kíváncsi voltam, mi­lyen lesz, ha elválunk Kornéllal. Ott álltunk a válás után: Jó, öleljük meg egymást utoljára... Jaj, ne már! Azért érintett meg ennyire, mert nagyon szeretjük egymást. És Kornél annyira jó színész! Fantasztikus volt, teljesen kész vagyok tőle – mondja, majd elmeséli, hogyan ismerkedtek meg. – Úgy szerettünk egymásba, hogy együtt dolgoztunk a Varsói melódiában. Már akkor is csak néztem: Te úr isten, ki ez a pasi?! Együtt játszottunk, de nem beszéltünk egymással egy szót sem, csak próbáltunk. Aztán egyszer elsétáltunk a Kálvin tértől az Astoriáig, és akkor beszélgettünk három percet. Megint csak néztem, ki ez a pasi?! Megőrülök! A végére fülig szerelmes voltam.

Az új sorozatban elválnak, és háborúznak, amit Dorka nehezen élt meg © Viasat 3

Dorka az édesanyjának köszönheti Kornélt, ugyanis ő rendezte a Varsói melódiát.

– Anyukám egyáltalán nem vette észre, hogy beleszerettem, csak a rendezésre figyelt. Amikor a bemutató után megmondtam neki: mama, van valaki, teljesen másra tippelt. Miután közöltem, hogy Kornél az, halálosan megsértődött. Először magára, hogy nem vette észre, másodszor azért, hogy hogy gondoljuk ezt az egészet. Sokáig tartott feldolgoznia ezt a kapcsolatot.

– Egymásba szerettünk, aztán gyorsan szakított is velem – meséli. – Azt mondta, olyat csak fogorvosok csinálnak, hogy feleségül veszik a színésznőt, akiért rajonganak. Rájött, ő nem akar közértbe jönni velem bevásárolni. Őt nem érdekli, hogy kutya, kertes ház, meg ilyenek. Mondtam, jó, szia, de éreztem, hogy nem fog ez neki könnyen menni. Két nap múlva telefonált is, hogy engem akar. Ez a mi romantikus történetünk.

Egyszer a valóságban is szakítottak, de két napnál tovább nem bírták külön © Bánkúti Sándor

Azt bátran mondhatjuk, hogy Dorka és Kornél a valóságban sosem fog elválni, ugyanis nincsenek összeházasodva.

– Sosem volt rá időnk, nem tudtuk összehozni – vonja meg a vállát Dorka. – Szerelmes vagyok még mindig, ha ránézek, elolvadok. Született egy kisfiunk, ami óriási boldogság. Kilenc éve vagyunk együtt, voltak nehezebb időszakok, de ez még inkább megerősített minket.