„Folyik a nemi szerved, análisan szeretkeztél” – videó

Ezt a választási irodánál mondták – persze nem ilyen virágnyelven – az MSZP-s Nyakó Istvánnak azok a kopaszok, akik ott megjelentek.
Ezt a választási irodánál mondták – persze nem ilyen virágnyelven – az MSZP-s Nyakó Istvánnak azok a kopaszok, akik ott megjelentek.

Napok óta tartja izgalomban a közvéleményt, ami kedden a választási irodánál történt. Az MSZP-s Nyakó István szeretett volna kérdést benyújtani a vasárnapi boltzárral kapcsolatban. Csakhogy a helyszínen megjelent tucatnyi kigyúrt, kopasz fiatalember is, akik egyes hírek szerint a Fradi Security biztonsági emberei.

A kérdést végül nem ők vagy Nyakó nyújtotta be elsőként, hanem Erdősi László korábbi fideszes herceghalmi polgármester felesége, Erdősi Lászlóné. Nyakó szerint a kopaszok Erdősinét támogatták, őt meg akadályozták.

– A hölgynek nem egy, hanem 10-15 segítője volt, hogy véletlenül se fordulhasson elő, hogy az MSZP kérdése érkezik be elsőként – magyarázta az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A politikus elmondta: amikor hajnalban megérkezett a választási iroda épületéhez, azt hitte, hogy biztonságiőr-felvétel van épp. – Hamar megállapítottam, hogy nem megnyugtatóak azok az urak számomra. Nem barátként fogadtak.

A műsorvezető Kálmán Olga kérdésére, hogy milyen inzultus érte, elmondta: főleg a fiatalemberek fellépése volt fenyegető, és verbális atrocitás is volt, ami nem tűr nyomdafestéket, így nem szeretné szó szerint idézni. Virágnyelven azonban körülírta:

– Azért folyik a nemi szervem, mert egy hölggyel análisan szeretkeztem, és őt fogják ők orálisan magukévá tenni – idézte a kopaszokat Nyakó. Olvasóink ebből már kitalálhatják, mi is hangzott el valójában. Kálmán Olga ettől persze teljesen kiborult: – Ne, ne, ne!!! – mondta, majd arra kérte Nyakót inkább ne folytassa: – Azt hittem, jobban körbeírja!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors