Felejthetetlen twistet jártak szalagavatós diákjaiknak a budaörsi pedagógusok

A tanárok a Hungária dalára táncoltak egy hatalmasat. A Fenyő Miklós slágerre írt produkciót vastapssal jutalmazta a közönség.
A tanárok a Hungária dalára táncoltak egy hatalmasat. A Fenyő Miklós slágerre írt produkciót vastapssal jutalmazta a közönség.

Ilyenkor minden középfokú tanintézményben, úgy a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolában is megrendezték a szalagavatót.

A tanárok is hatalmas sikert könyvelhetnek el ezen az estén, hiszen a Hungária slágerére előadott tánc óriási sikert ért el a közösség körében.

Nagyon sokan megosztották már a szalagavatós tanártáncunkról a nézőtérről készített felvételeiket. Most a videósaink vágott anyagát teszem közzé. Jó látni a képeken – amit tánc közben is éreztünk -, mekkora örömet szereztünk tanítványainknak. Megérte készülni

– írta Facebook bejegyzésében Tollner József, az iskola tanára, aki hozzátette: a tánc koreográfiáját, betanítását, és a végtelen nagy türelmét, szeretetét köszönik Csiszár Dórinak.

Így sikerült a fergeteges produkció:

Nagyon sokan megosztották már a szalagavatós tanártáncunkról a nézőtérről készített felvételeiket. Most a "hivatalos" videósaink vágott anyagát teszem közzé. Jó látni a képeken - amit tánc közben is éreztünk, - mekkora örömet szereztünk tanítványainknak. Megérte készülni :).

Közzétette: József Tollner – 2020. január 16., csütörtök

VIA

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors