Életmentés közben szúrták mellkason a menőápolót

A 39 éves Deena Evanst akkor szúrták mellkason, amikor július 6-án egy beteghez sietett birmingham közelében.

A fiatal mentőápolót és társát az 52 éves Martyn Smith a saját lakásában támadta meg. A nőt súlyosan, míg kollégáját könnyebben, – a karján – sebesítette meg.

Evansnek óriási szerencséje volt, hogy a szívét elkerülte a kés pengéje, bár így is hosszú hónapokig tartott a felépülése.

Fizikailag már jól van, ám mentálisan nagyon megviselték a történtek, ami miatt rettegett visszatérni munkahelyére.

– Az első napomon nagyon szorongtam. Borzasztó rosszullétek jöttek rám, alig kaptam levegőt, pánikrohamaim voltak, de a kollégáim mindenben segítettek és nyugtattak – mesélte a mentőápoló, aki a támadás sonán maradandó idegkárodosást szenvedett. Az egyik karját nem nagyon érzi, de állítása szerint ez egyelőre nem akadályozza őt a munkájában.

A rendőrség gyorsan elfogta a brutális támadás gyanúsítottját, aki tagadja az ellene felhozott vádakat. Azt, hogy pontosan mi történhetett miután a mentősök kiértek a helyszínre, ahova hívták őket, egyelőre nem tudni.

Ez is érdekelheti!

Kiskorú gyerekeket vitt magával a késelésre a debreceni ámokfutó, akik aztán ököllel és bottal ütötték leszúrt áldozatát

Vacsora helyett horrorfilmbe illő módon vágta el szerelme torkát Dániel

Martyn Smitht kétrendbeli hivatalos személy ellen elkövetett súlyos testi sértés miatt emeltek vádat. Az előkészítő tárgyalást november 20-án tartják majd.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors