Egy hirdetés 50 árnyalata: szeretőjét keresi a magyar Mr. Grey

Egy hirdetés 50 árnyalata: szeretőjét keresi a magyar Mr. Grey
Ismét nem mindennapi hirdetésre bukkant a Bors.
Ismét nem mindennapi hirdetésre bukkant a Bors.

A nők körében elképesztően népszerű A szürke ötven árnyalata. Jól tudja ezt a magyar Mr. Grey, aki a könyv és a film sikerét meglovagolva keresi „asszisztensét”. Hirdetése a budapesti Árpád hídi metrómegállónál bukkant fel: „33 éves, budapesti, értelmiségi úriember keresi partnerét komoly, intelligens, csinos, fiatal hallgatóhölgy személyében korlátok nélküli együttműködésre. A szabályok egy dologra jók: hogy megszegjük őket” – szól a szöveg. A Bors e-mailben jelentkezett rá: mit is takar a hosszú távú asszisztencia.

„Az igazit keresem, akit évtizedek óta várok, hogy eljöjjön. Három szenvedélyem van: a zene, a filmek, a harmadikat találd ki” – írta a férfi, aki on­linemarketing-szakértőként több céget is vezet.

A magyar Mr. Grey hirdetése

A magyar Mr. Grey a véleményét is leírta a modern kori ismerkedésről és a romantikus vígjátékokról: „Az online ismerkedéssel garantált a csalódás. Ismerkedési forradalmat fogok végrehajtani Magyarországon. Be akarom bizonyítani: nem igaz, amit a hollywoodi filmek állítanak”. A hirdetésben megfogalmazott elképzelé­seinek ugyanakkor némileg ellentmondanak valódi vágyai: „Az álmom egy egyéjszakás kaland egy gyönyörű nővel, amit a Karib-tenger part­ján töltenénk. A má­sik álmomban Salma Hayekkel élek át egy mámoros, rockkal teli éjszakát” – osztotta meg.

A slágerregény

A szürke ötven árnyalata egy olyan három kötetes regény, ami nem szűkölködik romantikában és erotikában. A történet szerint Anastasia Steele irodalom szakos egyetemista lány interjút készít Christian Grey sikeres vállalkozóval. A férfi egyszerre ijesztő és vonzó, szokatlan szexuális ízléssel megfejelve. A fiatal egyetemista ennek ellenére sóvárog a pasi után, aki szintén vonzódik a szelíd lányhoz.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors