Egy 100 milliós hagyaték mentheti meg Terry Black gyermekeit

Óriási bajban vannak Terry Black nevelt gyermekei, hiszen az előadóművész szeptember 16-i halála után semmijük sem maradt.
Óriási bajban vannak Terry Black nevelt gyermekei, hiszen az előadóművész szeptember 16-i halála után semmijük sem maradt.

Daninak és Fanninak alig egy hónapja maradt arra, hogy elhagyják azt a németországi lakást, melyben apjukkal, Terry Blackkel éltek. Az előadóművész ugyanis hosszú hónapok óta nem fizette a bérleti díjat, mivel halála előtt komoly anyagi gondokkal küzdött, amiről sem gyermekei, sem barátai nem tudtak. Mint ismeretes, a transzvesztita előadó egy barátjára, Árvai Mónikára bízta a gyerekek felügyeletét, aki eleget is tett a végakaratnak.

Az asszony, most igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy Dani és Fanni ne kerüljenek utcára és az időközben felnőtté vált fiú nyugodtan folytathassa tanulmányait Németországban. Ennek érdekében folytatná azt a pert, amit Terry Black tavaly első fokon elvesztett. Az ügy súlya nem csekély, hiszen a 2016-ban elhunyt színésznő, Némedi Mari több mint 100 milliós hagyatékáért folyik a harc.

Halála után ugyanis előkerült egy végrendelet, melyben Némedi három budapesti és két vidéki ingatlanát Fannira hagyta. Ezt a végrendeletet támadták meg a színésznő testvérei. A per során az igazságügyi írásszakértő kijelentette, hogy a végakaraton szereplő aláírás hamis, de Terry Black fellebbezett.

„Némedi Mari éveken át gyakran hangoztatta, hogy mivel saját gyermekeként szereti Fannikát, ő lesz az egyetlen örököse. Erről tanúskodott az a végrendelet is, amit véleményem szerint is ő hagyott hátra. Éppen ezért úgy gondolom, hogy gyámként kötelességem folytatni a harcot a kislány örökségéért”

Ripost