Drámai képek: halott édesanyjával fotózták az újszülött kislányt

Yesenia Aguilar 2020. augusztus 11-én a kaliforniai Anaheimben kéz a kézben sétált férjével, James Alvarezzel, amikor egy őrült autós felhajtott a járdára, és elgázolta az ifjú feleséget. Bár a 23 éves nőt a gázolás után azonnal kórházba vitték, még aznap életét vesztette. A vétkes sofőrről pedig később kiderült, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt vezetett.

Yesenia was hit by a driver under the influence and was killed while she was 8 months pregnant. Her baby survived and is a living miracle!

Posted by X&V Photography on Wednesday, September 30, 2020

Aguilar halálakor 35 hetes terhes volt, és az orvosok mindent megtettek, hogy legalább a magzat életét megmentsék. Adalyn Rose végül császármetszéssel, életveszélyes állapotban jött világra, de az isteni gondviselésnek köszönhetően végül életben maradt.

Don’t drive under the influence

Posted by X&V Photography on Wednesday, September 30, 2020

Ez is érdekelheti!

Tragikus vég: percekkel az esküvője előtt halt meg a terhes menyasszony

Rendőrök taposták meg a terhes nő hasát, pár nap múlva elvetélt

Egy terhes nő és az anyja is meghalt a horrorbalesetben

Terhes nőt gázoltak halálra egy járdán

A napokban a kis Adalynról egy figyelemfelkeltő fotósorozat készült, ami felhívja a figyelmet az ittas és/vagy egyéb tudatmódosított állapotban történő vezetés veszélyeire. A baba többek közt az anyja fotójával, az egykori menyasszonyi fátylában, valamint Aguilar kedvenc virágai mellett látható, egy másik fotón pedig sminkkészlet darabjai között fekszik, mivel Yesenia sminkesnek tanult.

Mommy was going to school for cosmetology

Posted by X&V Photography on Wednesday, September 30, 2020

Az alábbi montázson pedig egy olyan családi fotót álmodott meg a művész, ami sajnos ebben az életben már nem készülhetett el.

A special photo edit for James & Adalyn ❤️

Posted by X&V Photography on Monday, October 5, 2020

A fotós, Grisel Leyva a Fox Newsnak azt nyilatkozta,

abban bízik, hogy amint az emberek meglátják az ártatlan kisbaba arcát, elgondolkodnak, hogy bármilyen szer hatása alatt autóba üljenek és egy balesetet okozva családokat szakítsanak szét.

A halálos balesetét okozó sofőr nem vallotta magát bűnösnek, pedig korábban már háromszor – 2008-ban, 2015-ben és 2016-ban is – elítélték, miután kábítószer hatása alatt vezetett.

Mommy’s veil

Posted by X&V Photography on Wednesday, September 30, 2020