Darnózseli gyilkosság: ezt mondta az utolsó szó jogán a felesége meggyilkolásával és feldarabolásával vádolt hentes

Távmeghallgatással zajlott kora délután a "darnózseli hentesként" elhíresült férfi ítélet előtti meghallgatása. A felesége megölésével vádolt N. Jánost, korábban bizonyíték hiányában, az előre kitervelt emberölés vádja alól kétszer is felmentették.

A vád szerint 6 éve N. János megölte és feldarabolta a már közös házukból elköltözött gyógytornász feleségét. A holttestet azonban sohasem találták meg, ezért az emberölés pontos módja nem ismert.

A darnózseli réten azonban megtalálták Judit belső szerveinek néhány darabját, ami édesanyja DNS-e segítségével azonosítottak.

A darnózseli hentest csak halált okozó testi sértéssel vádolják, amiért nem jogerősen 7 év börtönbüntetést kapott.

© Bors

A bíróság először azért rendelt el szünetet a tárgyaláson, mert a vádlottnak letartóztatása óta nem volt lehetősége ügyvédjével konzultálni. A múlt héten letartóztatott darnozseli hentes az utolsó szó jogán ártatlanságát hangsúlyozta.

Ez is érdekelheti!

Újabb bizonyítékokat kéretett be a bíró a darnózseli gyilkossággal kapcsolatban

Darnózseli gyilkosság: DNS-minta igazolja, hogy feldarabolták Juditot

Utolsó szó jogán azt kérte, hogy a Kúria vegye figyelembe az első fokon történő bírói döntést, vagyis a felmentését.

– Egy 24 éves lány és egy 18 éves fiú gyermekem van, velük élek. A hatóság az elmúlt években hibátlanul dolgozott, mégis azt kell mondjam, hogy nem tudok olyan tényről, eredményről, ami a bűnösségemet igazolná. Nem véletlenül, mert nem követtem el a vádban leírt bűncselekményt – mondta az utolsó jogán N. János.

A határozathozatal előtt a bíró váratlanul péntekre halasztotta az ítélet kihirdetését.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors