Csak egy dörrenést hallottak a szülők: a hároméves holtan terült el pisztollyal a kezében

Lassan minden hétre jut egy kisgyerek az Egyesült Államokban, aki szülei fegyverével öli meg magát véletlenül. Ennek ellenére úgy tűnik, nem igazán tesznek az amerikai szülők az ellen, hogy a gyerekek megtalálhassák a fegyvereket otthon.

A hároméves James Kenneth Lindquestert péntek este találták holtan a hálószobában, miután a kisfiú, anyja szekrényében talált egy pisztolyt csőre töltve, amivel fejbe lőtte magát.

© Washington County Sheriff's Office

A szülök csak egy hatalmas dörrenést hallottak. Azonnal beszaladtak a hálószobában ahol a gyermek mozdulatlanul, egy hatalmas vértócsa közepén feküdt. Kétségbeesve hívták a mentőket, de már hiába: a kisfiú abban a pillanatban életét veszítette, hogy elsült a pisztoly.

A hatóságok egyelőre nem indítottak eljárást a borzasztó haláleset kapcsán, még vizsgálják a körülményeket.

– Sok borzalommal találkozunk nap, mint nap, de a legszörnyűbb az, amikor egy kicsi gyermek halála miatt kell kivonulnunk – nyilatkozta a rendőrség.

© Washington County Sheriff's Office

A tragikus hír hallatán sokan újra sürgetve próbálják felhívni a kisgyermekes családok figyelmét arra, hogy ha tartanak is otthon fegyvert, azt olyan helyre zárják el kitárazva , ahol a kicsik nem érhetik el.

Ez is érdekelheti!

Egy hároméves lelőtte a kétéves tesóját, az anyuka, az anyuka barátja és a nagymama meg összefogott, hogy eltussolják a dolgot

Szülinapi gyerekzsúron lőtték agyon a 7 éves kislányt

A szülők nem nyilatkoztak a tragédiáról.

(via)

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors