Beazonosították a kőbányai orálfantomot

Az egész országot megbotránkoztatta az a felvétel, ami néhány napja kezdett terjedni a közösségi médiában. Ahogy arról a Bors elsőként beszámolt: egy földön fekvő, látszólag bódult állapotban lévő férfihoz lopakodott oda egy srác hajnali háromkor a X. kerületi Liget térnél.

A trikót, rövidnadrágot viselő fiatal letérdelt, a kezét az alvó férfi nemi szervére helyezte, majd simított is egyet rajta. Végül lejjebb kuporodott és orálisan esett neki „partnerének”. A meghökkentő jeleneteket egy térfigyelő kamera is rögzítette.

A rendőrség szerint sikerült beazonosítani a videón szereplőket

Néhány napja megkeresésünkre a BRFK Kommunikációs Osztálya azt közölte, hogy a X. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálja a felvétel tartalmát, hogy az bármilyen bűncselekményt vagy szabálysértést megvalósít-e.

Ismételt érdeklődésünkre azonban már arról számoltak be, hogy sikerült beaznosítani a videón szereplő személyeket, akikkel szemben közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak. Sőt mi több, a térfigyelő kamera kiszivárogtatása kapcsán a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság vezetője feljelentést tett az ügyészségen.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors