Azt hitte, senki sem látja – kamera rögzítette, mit tett a nő, épp, miután felvették

Alighanem ez tipikusan az "erre senki sem számított" esete...
Alighanem ez tipikusan az "erre senki sem számított" esete...

Duplán sikeres napot zárhatott le a közelmúltban egy amerikai, Georgia államban élő nő: végre álláshoz jutott, ráadásul netes sztár is lett. Mondanunk sem kell: ez utóbbit totál véletlenül sikerült összehoznia.

Történt ugyanis, hogy Kay-t felvették a The Spot nevű sportbárba. Az állásinterjúról kifele jövet a fiatal nő fogta magát, a parkolóban megtorpant, majd pedig önfeledt táncba kezdett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dakara_spence által megosztott bejegyzés,

Az jelenetet rögzítette a bár biztonsági kamerája, a tulaj pedig fogta magát, és kitette az Insta-oldalára – később pedig a TikTokra. Előbbin bő egymilliós, utóbbin húszmilliós nézettséget szedett össze a pár másodperces felvétel, így Dakara Spencer – a tulaj – másnap már ezzel a szokatlan hírrel hívhatta fel frissen szerzett alkalmazottját – aki (mondhatni) lelkesedésének köszönhetően máris bezsebelte a hónap dolgozója címet, pedig még munkába sem állt!

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors