Autójának dőlve az utcán és a családokkal teli strandon is maszturbált a kalocsai szatír - 18+

Két év alatt számos alkalommal nyilvánosan maszturbált egy Kalocsa környéki községben az a férfi, aki ellen most szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat.
Két év alatt számos alkalommal nyilvánosan maszturbált egy Kalocsa környéki községben az a férfi, aki ellen most szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat.

A szatír 2017 nyara és 2019 novembere között rendszeresen volt a szüleitől örökölt házban egy Kalocsa környéki községben, ahol hetente többször, a ház udvarán vagy a kertben – miközben a szomszédokat vagy az arra közlekedő nőket nézte – elővette a nemi szervét és önkielégített.

Olyan is előfordult három éve, hogy részegen meztelenre vetkőzött, és az utcán parkoló autójának dőlve, az arra bicikliző nők előtt maszturbált. Sőt, kétszer követte is a szomszéd nőt, miközben a kismotorján önkielégítést végzett – írja oldalán az Ügyészség.

A férfi azonban saját kertje és a nyílt utca után újabb terepre merészkedett, ugyanis a vádirat szerint 2017 és 2019 nyarán is egy fürdőhelyen, a fák közé bújva, a strandolók közelében maszturbált.

A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétségével vádolja, bűnössége kérdésében a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors