Alvó férfira csapott le az orálfantom

Döbbenetes jelenetet rögzített egy budapesti térfigyelő kamera. Az alvó férfihoz odalopakodó fiatalember nem áldozata zsebeit forgatta ki, hanem sliccét kinyitva lépett akcióba.
Döbbenetes jelenetet rögzített egy budapesti térfigyelő kamera. Az alvó férfihoz odalopakodó fiatalember nem áldozata zsebeit forgatta ki, hanem sliccét kinyitva lépett akcióba.

Egy 52 másodperces, sokkoló videó terjed a legnagyobb közösségi oldalon, a felvételt egy térfigyelő kamera rögzítette a X. kerületi Liget tér közelében, valamivel hajnali három óra után.

A képsorokon az látható, amint egy hajléktalannak tűnő férfi az igazak álmát alussza, majd mellésettenkedik egy fiatalember, aki egy ideig töpreng, tán azon gondolkodik, hogy meglopja-e öntudatlan célpontját. Ám az események egészen más irányt vesznek.

A trikót, rövidnadrágot viselő srác letérdelt, a kezét az alvó férfi nemi szervére helyezte, majd simított is egyet rajta. Végül lejjebb kuporodott és – a felvételek félreérthetetlen tanúsága szerint – orálisan esett neki magatehetetlen „partnerének”.

A fiatalember először csak csendben megközelítette az alvó férfit…

…majd óvatosan letérdelt áldozata mellé…

…végül akcióba lépett. Ennek részleteit nem mutathatjuk

– A férfi a földön fekvő, alvó vagy bódult áldozata védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalankodásra használta ki. Ez kimeríti a szexuális erőszak esetét, emiatt pedig kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés járhat – magyarázta a Borsnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

A BRFK megkeresésünkre közölte: az említett videofelvételről a rendőrség a közösségi médiából szerzett tudomást, feljelentés, bejelentés eddig nem érkezett. Azonban a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálja a felvétel tartalmát, hogy az bármilyen bűncselekményt vagy szabálysértést megvalósít-e.

Fényes nappal szexeltek

Egy éve számoltunk be egy hasonló esetről, ahol a reggeli órákban az utcán kívánta meg egymást egy pár szintén Kőbányán, pár száz méterre a mostani helyszíntől. A cseppet sem szemérmes férfit és nőt még az arra járó autósok sem tudták megzavarni, hosszú percekig folytatták a nemi aktust kutyapózban. A helyiek ingerküszöbe igen magas lehet, hiszen erről az esetről sem érkezett bejelentés a rendőrségre.