Ábel Anitáék összefogtak a fodrászokért - A jelszó: Tartsuk életben egymást!

Ábel Anita és Liptai Claudia is arra buzdítanak, hogy vegyünk kupont a fodrászunkhoz, körmösünkhöz, a kedvenc kávézónkba, így a kisvállalkozók életben maradnak, a vendégek pedig a járvány után igénybe vehetik a szolgáltatást.
Ábel Anita és Liptai Claudia is arra buzdítanak, hogy vegyünk kupont a fodrászunkhoz, körmösünkhöz, a kedvenc kávézónkba, így a kisvállalkozók életben maradnak, a vendégek pedig a járvány után igénybe vehetik a szolgáltatást.

A jelenlegi krízishelyzet nemcsak a bezártságról szól, sajnos rengetegen kerültek anyagilag bajba az üzletek bezárása miatt. Megannyi kisvállalkozó, köztük fodrászok, körmösök, kis kávézók tulajdonosai vesztették el egyik napról a másikra a bevételüket. Az elmúlt napokban a kormány mellett több szervezet és magánszemély is elkezdett azon dolgozni, hogy miként lehetne segíteni, az egyikük a hazai sztárvilág menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina.

Vannak olyan szolgáltatók, melyekkel az ember bizalmi viszonyban van. Ilyen a körmösünk, a masszőrünk, a fodrászunk vagy az a minikávézó is, ahol törzsvendégek vagyunk – meséli a Bors megkeresésére Kende-Hofherr Krisztina.

– Olyan mikrovállalkozók ők, akik ha nem kapnak valamilyen módon segítséget, akkor lehúzhatják örökre a rolót. Mi pedig nem mehetünk hozzájuk többé, ami nekünk sem jó. Így pattant ki a fejemből egy előfinanszírozási rendszer ötlete. A kezdeményezés neve: „Tartsuk életben egymást!”

A lényege, hogy elutaljuk most két-három alkalom díját, amit majd igénybe veszünk, lefogyasztunk később. Nagyon fontos, hogy ez nem adomány, hanem előfinanszírozás. Segítség annak érdekében, hogy átvészeljék a kisvállalkozók ezt az időszakot, hogy később is járhassunk hozzájuk – magyaráz­ta Krisztina, akinek ötletéhez Ábel Anita és Liptai Claudia is csatlakozott.

Ábel Anita és menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina, aki a kisvállalkozókat támogató ötletet kitalálta © Facebook

Anita az Instragram-oldalán kedd reggel beszélt a friss kezdeményezésről.Nagyon jó dolognak tartom, hogy ez kipattant Kriszta fejéből, és maximálisan támogatjuk őt. Mert egy-két kupon vásárlásával nagy segítséget adhatunk azoknak, akik most a járvány miatt nem tudnak otthonról dolgozni – magyarázta a színésznő.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.