Végítélet

"Kínt, szenvedést látok" - A magyar jósnő szerint ekkor jön a világvége

Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.06.17.

Hónapok óta kínt, szenvedést és a világvégét látja egy fiatal magyar anyuka. Mátyás Ferencné, Brigitta tinédzser kora óta tudja, hogy látnoki képessége van: szerinte egy ősi erő üzente meg neki, hogy hamarosan elérkezik a végítélet napja, hamarabb, mint gondolnánk.

Sokan nem lennének Brigitta, vagy ahogy becézni szokták, Dincsi helyében, ha olyan dolgokat látnának, mint ő. A magát látnoknak valló kétgyermekes anyuka gyerekkora óta fejleszti különleges képességét, az évtizedek alatt pedig olyan, benne lakozó ősi erőt engedett szabadjára, amely sötét jövőbe engedett neki betekintést. Dincsi szerint a kiválasztottak közé tartozik, akik tudják, mit hoz a jövő.

A pest vármegyei látnok szerint a napkitörésekkel érkezik a vég /
A Pest vármegyei látnok szerint napkitörésekkel érkezik a vég / Fotó: Shutterstock (Képünk illusztráció)

„Átok és áldás, amit kaptam”

Egyszerre áldásnak és átoknak véli a képességét Dincsi, aki úgy véli egy olyan erő lakozik benne, amely a Földön élő emberek maximum a felében szunnyadhat, csak elnyomják magukban. 

Szerencsére az én szüleim elfogadták, milyen képességem van. Én is akkor kezdtek el kapizsgálni, amikor tinédzserként számokról álmodtam. Hat számjegyet láttam, amit rögtön miután felébredtem, gyorsan leírtam egy papírra. Ha a szüleim megjátszották volna őket, akkor nyertek volna a Skandináv lottón!

 - kezdte el mesélni a Borsnak Dincsi.

Idővel eldöntötte, fejleszti a képességét, és végül a spiritualitás olyan kapukat nyitott meg előtte, hogy mára biztosan tudja, mi történik a jövőben

- Átok és áldás, amit kaptam. Előre látok balesetet, betegséget, műtétet vagy épp halált. Ezt borzalmas megélni, de megtanultam kezelni. – folytatta. Szerinte a Szombathely közelében tomboló tornádót is megálmodta. 

Borzasztó volt látni azt, hogy a tornádó felkapja a környezetemben lévő embereket, állatokat és hogy milyen pusztításra képes.

 – idézte fel a látomását Dincsi, akit elképzelése szerint az angyalok is segítik, tőlük és a látomásai miatt állítja: rövidesen elérkezik a végítélet napja, az apokalipszis. 

- A látomásaimban kívülálló vagyok: átrepülök a bolygón, kívülről szemlélem a sok rosszat. – mesélte tovább a Pest vármegyei látnok.

A fiatal anyuka szerint egy ősi erő mutatta meg neki az igazságot: ketyeg az emberiség órája /
A fiatal anyuka szerint egy ősi erő mutatta meg neki az igazságot: ketyeg az emberiség órája / Fotó: Bors olvasó

Ketyeg az óra?

Dincsit két hónapja gyötrik a Nostradamus-féle látomásai. Az őt segítő angyalaitól tudja, hogy „közelebb van a végítélet napja, mint gondolnánk” – állítja.

A következő három évben egyre több napkitörés lesz. A globális felmelegedés, a környezetszennyezés súlyos károkat fog okozni. Tíz éven belül olyan forróság lesz, hogy szántóföldeket, városokat és falvakat fog felperzselni a pusztító tűz, mindent elpusztít maga körül. Káosz lesz: forrni fognak az óceánok, földrengések lesznek, kínt és szenvedést látok

- húzta alá az anyuka, aki szerint a politika és a vallás háborúja fogja kirobbantani az éles, igazi háborút.

- Nemcsak emberek, angyalok és a démonok is harcolni fognak egymással. A végítélet napja jön el, pont úgy mint a Bibliában. A végítéletnél vörösbe borul az ég, majd hirtelen minden elsötétedik. – zárta szavait a látnok.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek