Magyar Péter

Jelentkezett egy szemtanú: Magyar Péter a Dunába dobta az erőszakkal ellopott telefont

Létrehozva: 2024.06.22.

Többen is látták, amint a vízbe dobta a készüléket, amit kicsavart a tulajdonos kezéből.

Fontos szerepe lehet az egyelőre garázdaság miatt megindult rendőrségi eljárásban annak a szemtanúnak aki látta amikor a belvárosi szórakozóhelyről  botrányokozás miatt eltávolított Magyar Péter a Lánchíd mellett a rakparton bedobta a Dunába az erőszakkal elvett telefont.

A szemtanú a RIPOST szerkesztőségénél jelentkezett és részletesen elmondta, hogy a "bizonytalan léptekkel közlekedő", erősen ittas politikus kivette a zsebéből és egy "laza mozdulattal" a Rakpart lépcsőjéről a vízbe dobta a készüléket. Nyilvánvalóan azért akart megszabadulni tőle, mert tudta, hogyha megtalálják nála, bizonyíték lehet a lopásra.

Több felvétel  és videó készült arról amint a szórakozóhelyről kidobott Magyar Péter tántorgó léptekkel a Széchenyi téren átvágva a Duna felé tart, először inkább csak keresve az irányt.

Tántorgó, bizonytalan léptek...

A RIPOST úgy tudja, hogy az V. kerületi rendőrkapitányságnál tett feljelentés a telefon tulajdonosa az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt. Hivatalosan egyelőre annyit tudni amit az INDEX kérésére válaszolt a rendőrség.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.”

Amint elsőként a RIPOST hírül adta pénteken hajnalban a botrányosan viselkedő, a vendégekkel kötekedő, a nőknek provokatív ajánlatokat tevő Magyar Pétert a biztonsági emberek eltávolították a szórakozóhelyről. Mivel nem volt hajlandó távozni, erőszakot alkalmaztak vele szemben.

Magyar Péter le kellett fogni, hogy végre távozzon.

Folyamatosan kerülnek ki a a különböző platformokra az újabb videók a politikus agresszív, gátlásokat nem ismerő magatartásáról. Például amikor tánc közben "bevadult" és alkalmi táncpartnerét egyre kényelmetlenebb helyzetbe hozta erőszakos fellépésével.

Készültek felvételek arról is, amikor Magyar Péter négykézláb mászott a földön.

Négykézlábra ereszkedett és át akart bújni a táncolók lába között.

Szemtanúk egybehangzóan állítják hogy a jónéhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedő Magyar Péter viselkedése, főleg nőkkel kapcsolatos „beszólásai”, erőszakos felajánlkozása már a saját testőrei számára is kellemetlenné váltak. Megpróbálták a politikust kiterelni a felháborodott emberek közül és felvinni a szórakozóhely biztonságosabbnak vélt VIP páholyába. Magyar azonban még saját embereire sem hallgatott és nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Később egy üveg sört kezdett szétlocsolni és aztán saját magát is szándékosan leöntötte. Ezután odalépett egy a botrány telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akiktől fizikai erőszakot alkalmazva lényegében ellopta a telefonját, kicsavarta a kezéből.  A készüléket zsebre tette és nem volt hajlandó visszaadni. Ezt a készüléket dobta be aztán a Dunába.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek