Magyar Péter

Botrányos részegség: így csúszik-mászik egy fiatal lány lábai között Magyar Péter

Létrehozva: 2024.06.22.

Előkerült egy újabb videó, amelyen az látható, hogy Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik a luxus-szórakozóhelyen.

Miután nyilvánosságra került, hogy Magyar Péter botrányosan viselkedett egy szórakozóhelyen, - ahonnan végül  a biztonsági őrök kivezették,- a politikus kisebbíteni próbálja a történteket.

A közösségi médiában azt írta,  hogy  "több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban. Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és selfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra."

Csakhogy a szemtanúk egészen másról, lényegében botrányos részegségről számoltak be. Közben sorra terjednek az esetről készült videók és fotók.

Például amikor  a Tisza-párti politikus a földön csúszva mászik át egy sikoltozó nő lába között.

 

Videón is rögzítették amint Magyar Péter négykézláb mászik a földön...

Később még inkább eldurvult a helyzet. A Ripost elsőként adta hírül, hogy Magyar Péter  nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Tettlegességgel fenyegető szituációk alakultak ki, miután a hölgyek férfipartnerei, számonkérték a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

Szemtanúk szerint Magyar Péter  belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a történteket. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be a jelenlévők.

Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Aztán egy üveg sört kezdett szétlocsolni, végül saját magát is szándékosan leöntötte. Később odalépett egy, a botrány telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akitől fizikai erőszakot alkalmazva  erőszakkal elvette a telefonját, kicsavarta a kezéből.  A készüléket zsebre tette és nem volt hajlandó visszaadni.

Ezután folytatta a kötekedést. Az egyik szóváltás végül tettlegességgel végződött, a RIPOST-nak nyilatkozó szemtanúk állítják,  Magyar Péter  megütötte az egyik vendéget.  

A szórakozóhely biztonsági őrei ezután szólították fel a távozásra. Magyar Péter nem volt hajlandó engedelmeskedni, ezért fizikai erőszakot alkalmazva bírták jobb belátásra.

Az Index információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság  „garázdaság és rongálás gyanúja" miatt rendelt el nyomozást. Magyar Péter ugyanis elvette és állítólag eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját, ami miatt a férfi feljelentést tett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek