Extravagáns

Sokadik tetkóját varratja magára a 77 éves Éva – Videó

KN

Létrehozva: 2024.05.13.

Éva nem akar beállni a sorba, elhatározta, hogy nem lesz átlagos öregasszony. Legújabb tetkóját igen extrém helyre varratta.

Csányi Éva 77 éves szegedi kisnyugdíjas 50 évesen határozta el, hogy nem lesz - ahogy ő fogalmaz - "átlagos, magyar öregasszony". Éva 30 éve rendszeresen jár edzőterembe és testét több tetoválás is díszíti. 

Karnok Csaba
Éva bedobott egy kis lélekerősítő fájdalomcsillapítót a tetoválás előtt / Fotó: Délmagyarország/ Karnok Csaba

„Rajtam csak olyan tetoválások vannak, amik valamit szimbolizálnak”

Éva nem rejtegeti a hazafias érzelmeit; testét több magyar jelkép is díszíti.

Rajtam csak olyan tetoválások vannak, amik valamit szimbolizálnak

– mondta a Délmagyarországnak Éva, akinek a testét turulmadár, magyar címer, a hajdani Magyar Gárda oroszlánja és egy kelta szimbólum, a triskele is díszíti.

Karnok Csaba
Fotó: Délmagyarország/Karnok Csaba

„A szárnyak a szabadság szimbólumai”

Éva legújabb tetoválása egy különleges madár volt, amit igen extrém helyre, a nyakára varratott. 

A szárnyak a szabadság szimbólumai, alatta a fekvő nyolcas pedig a végtelennek a jele

– mondta Éva, aki a tetoválás megkezdése előtt legurított egy lélekerősítő, fájdalomcsillapító viszkit, majd bátran felfeküdt az asztalra. A végeredménnyel elégedett volt.

70 évesen is minden nap edz a gyúrós Nagyi

Orosz Zoltánné, Gizi, vagy ahogyan sokan ismerik a Nagyi, akárcsak a legtöbb nagymama él-hal az unokáiért, szeret sütni-főzni, illetve vezeti a háztartást is; amiért azonban sokan irigyelhetik, hogy még 70 évesen is fitt és egészséges, mint a makk. Felmerül a kérdés, hogyan is csinálja? Nagyi kisgyerek korától kezdve minden nap arról álmodott, hogy zenés aerobikra járhasson, de a körülmények nem tették lehetővé. Az álmát nem feledve sebész nővér lett Gizi néniből, aki közben feleséggé, anyukává, majd nagymamává is vált. Megszületett az első unokája is, akivel egy éves korában sétált, amikor az utcán meglátott egy edzőtermet és akkor érezte: eljött az idő.

Gyerekkori álmom volt, hogy eddzek, és végre, 28. éve minden nap, szombat, vasárnap is edzek, és tíz éve úszom napi szinten. Az edzés olyan számomra mint a fogmosás; napi rutinommá vált, ha nem csinálom, akkor hiányzik” – mesélte korábban a Borsnak Nagyi.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek