Embertelen

"Reggelre meg fog halni!" – A szörnyű balesetet szenvedett magyar lányról lemondtak az orvosai

IF

Létrehozva: 2024.05.15.

Detti szörnyű autóbalesetet szenvedett Németországban. A fiatal lányt életveszélyes állapotban szállították kórházba, akiről a külföldi orvosok lemondtak, ezért a családja mindent megtett, hogy hazaszállítsák.

Hatalmas segítségre van szüksége a Tündérkör Alapítvány egyik gyönyörű fiatal önkéntesének. Bernadett szörnyű balesetet szenvedett Németországban, ahol azonnal kórházba szállították, ám az ottani orvosok lemondtak róla. A családja azonban nem adta fel a reményt, Magyarországra hozatták, jelenleg a debreceni kórházban kómában fekszik. A fiatal lányért imaláncot indítottak.

Detti április 24-én autóbalesetet szenvedett Kleve városában, Németországban. A fiatal lányt életveszélyes állapotban azonnal kórházba szállították. Bernadettet kómában tartották és lélegeztetőgép tartotta életben. Szerencsére a szervei nem sérültek, ezért minden esélye meg volt a felépülésre.

A húgomat 2 nap után le akarták kapcsolni a gépekről, mondván, hogy nincs esélye, nagyon súlyos helyen van bevérzés, sérülés az agyban. Mi mindenképp kértük, hogy csináljanak róla újabb CT-t, de a doktornő kendőzetlenül az arcunkba vágta, hogy ő már akkor lemondott róla, amikor bekerült, úgyhogy nem fog

 – írta a lány nővére, Krisztina a közösségi médiában, ahol arról is beszámolt, hogy a harmadik napon behívták a családot, hogy megkérdezzék, hogyan döntöttek. Elmondták, hogy semmiféleképp nem szeretnének lemondani Dettiről, időt kérnek, hogy továbbra is kapja a kezelést, ugyanis rengeteg ismerősük, családtagjuk regenerálódott fel szintén súlyos helyzetekből.

– Ezen a napon este, anya észrevette, hogy a húgomnak felszökött a láza 40°-ra, és kérte ennek a doktornőnek az asszisztensét, hogy kapcsolja be a hűtő takarót. Az asszisztense azt mondta, hogy nem teheti, ezt az utasítást kapta. Erre anya azt mondta neki, hogy de hát ebbe bele fog halni. Az asszisztens pedig rávágta, igen, reggelre meg fog halni. Kezdjünk el búcsúzni tőle – mesélte el a megdöbbentő részleteket az aggódó testvér.

Ezután egy másik orvos vette át a fiatal lány kezelését, ám pár héttel később ő is lemondott a lányról. A család azonban nem hajlandó lemondani Bernadettről, így elintézték, hogy a lányt átszállítsák a debreceni kórházba.

Három nappal ezelőtt Detti megérkezett Debrecenbe. Kiderült, hogy van spontán légzése a gép mellett. Szuper kezekben van most már, továbbra is bízunk és hiszünk abban, hogy ezután a szörnyű 3 hét után felgyorsulnak az események és elindul a teljes gyógyulás útján! 

– folytatta.

A Tündérkör Alapítvány is felhívta a figyelmet a lány állapotára. Arra kérték követőiket, hogy imádkozzanak Dettiért.

– Ő itt az egyik régi önkéntesünk, régóta velünk van. Nem részletezzük, de egy baleset miatt kómában van. 

Külföldön az orvosok lemondtak róla, de már Debrecenben van. A szülők, a testvére és mi nem! Minden imáért hálásak vagyunk

– írták a posztban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek