Fogyási kísérlet

Majdnem az életébe került a 4 gyermekes anyának a fogyasztószer, amit az internetről vett

L.A.

Létrehozva: 2024.05.17.

Majdnem az életébe került a fogyás iránti vágya.

Egy anyuka majdnem meghalt, miután az interneten vásárolt egy olcsó fogyasztószert. Állítólag azután próbált meg kétségbeesetten lefogyni, hogy egyik exe kövérnek nevezte.

kórház, folyosó
Fotó: Unsplash.com

Victoria Boydot súlyosan kiszáradva szállították kórházba napokkal azután, hogy beadta magának az interneten vásárolt szert. A 38 éves nő azt állítja, hogy egy évtizeden át bántalmazó kapcsolatban élt, mielőtt öt évvel ezelőtt elkezdett randizni jelenlegi férjével, Pete Boyddal. A 4 gyermekes anyuka elmondta, hogy korábbi partnere miatt önértékelési és testképzavarai lettek. Így amikor a Newcastle-i Walkerben élő anyuka egy törökországi családi nyaralást foglalt le, úgy döntött, hogy gyors megoldást keres néhány kiló leadására.

Victoria rábukkant egy olyan injekció hirdetésére, amely azt ígérte, hogy segít elnyomni az emberek étvágyát, és így fogyáshoz vezet. Annak ellenére, hogy Pete mindig azt mondta neki, hogy tökéletesen néz ki, Victoria bevallotta, hogy a háta mögött rengeteget fizetett egy tíz injekcióból álló adagért, amit hetente egyszer kellett beadnia. Az első injekciót április 10-én fecskendezte be a hasába.

Néhány órával azután, hogy Victoria beadta magának a szert, hányni kezdett - és 48 órán keresztül folyamatosan rosszul volt, eddig várt, mire mentőt hívott. Az  anyukát kórházba szállították, ahol az orvosok közölték vele, hogy a veséi leálltak és szerencsés, hogy egyáltalán életben maradt. 

Le akartam fogyni a nyaralásom miatt és magam miatt. Minden alkalommal, amikor a tükörbe néztem, kövérnek, csúnyának és undorítónak éreztem magam. Ha most is magamra nézek, sírva fakadok. Nehéz, ha valaki 10 éven át azt mondja neked, hogy kövér vagy, ezt nem tudod kiverni a fejedből

- mondta az anya.

Azt mondták, hogy a halál kapujában állok... Bűntudatom volt, hogy ezt tettem magammal. Arra gondoltam, mit tettem? Tudtam, hogy a fogyasztószer az oka.

Végül az édesanya állapotát sikerült stabilizálni és megmentették az életét - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek