Figyelmeztetés

Azonnal indítsd újra a böngésződet: ez minden felhasználót érint!

KL

Létrehozva: 2024.05.29.

Fontos figyelmeztetést adott ki a Google Chrome.

A Google Chrome felhasználói ebben a hónapban már számos biztonsági figyelmeztetéssel találkozhattak, miután úgynevezett „nulladik napi” hibákat fedeztek fel, amelyeket a kiberbűnözők aktívan használnak.

Chrome
Érdemes most frissíteni a Google Chrome-ot Fotó: Pexels

Most itt egy újabb indok arra, hogy újraindítsd a böngésződet. A techóriás most megerősítette, hogy kijavított egy aggasztó hibát, amely miatt egyes felhasználóknak hirtelen eltűnt az összes tartalmuk, amikor a böngésző lapjai között váltottak.

A Google szerint a problémát a Chrome szerveroldalán oldották meg, ami azt jelenti, hogy nem a számítógépekre telepített szoftverrel van a probléma. Az amerikai technológiai óriás azonban azt mondta, hogy „a böngésző újraindításával a frissítés hamarabb elérhetővé válik”.

Tudomásunk van egy, a Chrome böngészőt érintő problémáról, amely a megnyitott lapok közötti váltáskor a weboldalak tartalmának átmeneti eltűnését eredményezheti. Csapatunk megvizsgálta ezeket a jelentéseket, és megállapította ennek a problémának az okát. Most egy szerveroldali frissítés kerül bevezetésre, amely kezeli, és várhatóan megoldja a hibát

- magyarázta a Chrome támogatási menedzsere, James.

Ezért tehát érdemes újraindítani a programot, amit már csak azért is érdemes megcsinálni, mert így egyszersmind ellenőrizheted azt is, hogy a böngésződ naprakész-e. Ehhez kattints a "Bezárás" alatt lévő három pontra, a legördülő menüben válaszd ki a Beállításokat, majd a menj rá a "Chrome névjegye" fülre, ha a frissítés lefutott kattints az "Újraindítás" gombra - írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek