Betegség

Megszakad a szív: csak néhány hete van hátra a 35 éves anyukának

KL

Létrehozva: 2024.04.02.

Módosítva: 2024.04.02.

A lesújtó hírt pont az ünnep idején közölték a hölggyel.

Sokkoló, amit egy anyukával a napokban közöltek: az orvosok ugyanis tudatták vele, hogy csak néhány hete van hátra, miután kiderült, hogy tartós köhögése rákra utal.

kórház, kórterem, betegség, kóma, Pexels illusztráció
A fiatal anyukának már csak néhány hete maradt hátra Fotó: Pexels

A 35 éves Joanne Kelly nagypénteken kapta meg a lesújtó diagnózist, miután a kórházban széles körű vizsgálatokat végeztek rajta. Másodlagos csontrákja - a rák a test egy másik részében kezdődött, és a véráramláson vagy a nyirokcsomókon keresztül a csontba jutott - halálos kimenetelű, és heteken belül életét vesztheti miatta.

A bölcsődei gondozónő már az esküvőjét tervezte párjával, Chris Wrighttal, akivel már 12 éve van együtt, de a családot derült égből villámcsapásként érte az orvosok közlése.

Anyu annyira rosszul van, hogy nem fogja tudni megnyerni ezt a harcot

- mondta lemondóan Joanne 13 éves lánya, Mia.

A hölgy problémái köhögéssel kezdődtek majd később máshol is fájdalmak jelentkeztek a testében, ekkor döntött úgy hogy orvoshoz fordul, később pedig több vizsgálatra is sor került.

− Nagyon családcentrikus. A család a mindene, és áradozik Miáról. Csodálatos anya. Két hete Joanne még fel tudott szállni a buszra, most pedig a kórházat sem hagyhatja el - fejtette ki Chris nővére, Louise Blackmore, aki hozzátette, hogy testvére nem számított arra, hogy nem hagyhatja el a kórházat.

A szívszorító hír után, hogy Joanne állapota végstádiumban van, Louise és több más családtag adománygyűjtést indított a JustGiving-en. A család azt kéri az emberektől, hogy imádkozzanak Joanne-ért, ezzel is egy kis reményt adva neki - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek