Időjárás

Bekopog a tavasz: erre jobb, ha mindenki felkészül

K. C.

Létrehozva: 2024.02.27.

Már meg is érkezett a tavasz.

Kedden gyakran lesz erősen (fátyol)felhős az ég, ebből azonban csak néhol fordul elő kisebb csapadék. Sokfelé lesz élénk a délkeleti szél. 14 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg. 

napfény, napsütés, felhő, időjárás
Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash.com

Szerdán és csütörtökön továbbra is sok felhő lesz felettünk, de csak kevés helyen fordulhat elő gyenge zápor. A délkeleti, majd keleti szél megélénkül. Marad a 16 fok körüli maximum, de néhol akár 20 fok is lehet.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. Megerősödik a délkeleti szél. A tavasz első napján 15-20 fok valószínű.

„Az eddigiekhez hasonlóan alakul az időjárás orvosmeteorológiai szempontból. Fronthatás nem várható, de melegfronti jellege van a légkörnek. Az érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti. Ágynyugalom, elsötétített szobában néhány óra pihenés, fájdalomcsillapító gyógyszer a tüneteket jelentősen csökkentheti. A nappali maximumhőmérséklet a sokéves átlag fölé várható, a reggelek azonban hűvösek, ennek megfelelően javasolt rétegesen öltözködni” - készítette dr. Pukoli Dániel.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek