Tragédia

Drogosan okozta egy családapa halálát Péter: beismerte tettét az újpesti ámokfutó

Létrehozva: 2024.01.26.

Őrizetben az újpesti ámokfutó.

Mint arról korábban beszámoltunk, szörnyű tragédia történt hétfő este Újpesten: egy sofőr életét vesztette, mellette ülő, 14 éves lányát a szemtanúk szabadították ki a roncsból, miután négy autó és egy busz tört össze, ahogy egymásnak csapódtak: a halálos baleset okozója elmenekült a helyszínről. Őt nagy erőkkel kezdték el keresni a rendőrök, végül január 25-én Szigetszentmiklóson el is fogták. A kamikaze sofőrről a szemtanúk azt mondták el: vérző fejjel menekült el a helyszínről, feltűnően zavartan viselkedett, könnyen lehet, hogy alkohol agy más tudatmódosító szer hatása alatt állt. Mint azóta kiderült: korábban is volt már dolga a rendőrséggel.

Egy édesapa életét vesztette, kamasz lányát úgy kellett kihúzni a roncsból. Mindezt egy ámokfutó miatt, aki el is hagyta a helyszínt  Fotó: TV2 Tények (képernyőfotó)

A Police.hu legfrissebb információi szerint a cserbenhagyó M. Péter letartóztatását már kezdeményezték is, emellett a kihallgatása is megtörtént. 

A rendőrök a férfi elfogását követően kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami THC-ra pozitív eredményt mutatott. M. Pétert ezt követően mintavételre előállították, majd halált okozó közúti baleset gondatlan okozása, segítségnyújtás elmulasztása, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények megalapozott gyanújával hallgatták ki. A férfi elismerte a felelősségét a baleset okozásáért – írják.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek