ufo

Aludni sem tudnak a lakosok: az egész falu látta az égbe emelkedő ufót

Címkék
ufóUFOfalu

Létrehozva: 2024.01.10.

Látványosabbnál látványosabb felvételeket készítettek.

Egyre többeknek nyílik ki a szeme, és egyre többek fejében oszlik el a kétely, hogy földönkívüliek léteznek. Míg korábban azok merték elmondani ezzel kapcsolatban a véleményüket, akiket az emberek őrültnek bélyegeztek meg, addig ma már nem is lepődünk meg annyira, ha valaki azt vallja, hogy hisz a földön kívüli életben. Márpedig miért is lepődnénk ezen meg? Olyan sok hír érkezik mostanában arról, hogy furcsaságok történnek, hogy szinte minden ember elgondolkodott már azon, hogy talán tényleg léteznek. Nemrégiben például a Szellemírtók színésze látott földönkívülit a szállodaszobájában, egy magyar nő egy kellemetlen találkozásról beszélt, egy debreceni diák pedig a kertjükben szúrta ki a földönkívülit. Most azonban egy egész falu látta az űrhajót. Legalábbis ők azt hitték, hogy űrhajót. 

ufo
Egy egész falu látott valamit az égben / Fotó:   Pixabay

A texasi Mineola faluja olyannyira megdöbbent azon, amit az éjjel látott az égben, hogy aludni sem tudtak. Az 5000 lakossal sem rendelkező település híres arról a környéken, hogy nagyszerű a közösség, ami azonban most velük történt, az még inkább összekovácsolja őket. Egy este ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy nagyon erős fénnyel rendelkező objektum lassan emelkedik felfelé az égben: nagyon sok jó minőségű videó és fotó készült róla, és a helyiek meg vannak győződve arról, hogy ufót láttak. 

Az üggyel kapcsolatban azonban a szakértők is megszólaltak. Elmondták, hogy ez nem UFO volt, hanem a SpaceX. Pont ezen az estén lőtték ki ugyanis az űrbe Elon Musk cégének rakétáját a floridai állomásról, ezzel magyarázzák a texasiak kételyeit. A falusiak azonban ezt nem fogadják el. Felvetik a kérdést, hogy ha Floridában lőtték ki a rakétát, akkor hogy lehet, hogy csak ők látták Texasban, mások nem készítettek róla felvételeket. 

Ez egy UFO. TUDOM, hogy ez egy UFO, hiába jönnek nekem a SpeceX-szel

- mondta dühösen az egyik helyi - írja a Chron.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek