Hihetetlen

Szürke ufót látott a szálloda szobájában a Szellemirtók sztárja

K. C.

Létrehozva: 2024.01.09.

Nem mindennapi találkozásról számolt be a világhírű színész.

A Szellemirtók sztárja, Dan Aykroyd különös UFO-kkal kapcsolatos élményeiről mesélt a nyilvánosság előtt, amivel valószínűleg sokakat meglepett. Mint elárulta, pontosan négy különböző alkalommal találkozott földönkívüliekkel. A világsztár egy különösen félelmetes tapasztalásáról is beszámolt, ami történetesen a szálloda szobájában esett meg, amikor az egyik barátja vele volt.

- A leglátványosabb, amit láttam, nagyjából 15 méterre volt tőlem, egy montreali szálloda 23. emeletén. Egyáltalán nem voltak fények, csak egy nagy, szürke tárgy volt, ami úgy nézett ki, mint egy Macy's Day Parade léggömb – magyarázta Dan Aykroyd.

- Kinéztünk az ablakon, és ott volt ez a nagy szürke tárgy, 30 méter hosszú, 15 méter magas, alatta egy csomó szőlőnek látszó dolog, érted? Csak ott volt, és körülbelül másfél percig nézhettük, aztán valahogy lassan megfordult, hang nélkül, és csak úgy elsodródott. Kirohantunk a csarnokba, és láttuk, ahogy a St. Lawrence folyóba gázolt – mesélte a színész, aki ragaszkodott ahhoz., hogy az UFO-t nem lehet egyszerűen csak valami megmagyarázhatatlan repülőgépnek vagy tárgynak tekinteni.

- Nos, az a dolog nem helikopter volt, nem volt semmiféle repülőgép, hanem ott volt jelen, pont előttünk. Hogy foglalt volt-e vagy sem, ki üzemeltette, nem tudom. Ezt nem tudom megmagyarázni. De tudom, hogy mit láttam, és tudom, hogy volt egy szemtanú velem, és tudom, hogy ez egy élénk és valóságos észlelés volt – zárta teljes meggyőződéssel sorait Dan Aykroyd.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek