Halálos betegség

"Nem tudom, mennyi időm van még hátra!" Nem adja fel a küzdelmet a halálos beteg férfi

H. A.

Létrehozva: 2024.01.08.

A világéletében makkegészséges fiatalember fejfájást és rosszullétet követően fordult orvoshoz: a diagnózis teljesen ledöbbentette.

Karácsony után tudta meg, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved egy 27 éves mérnök Tamworthből: Mitch Middleton, akinek korábban soha semmi baja nem volt, jelenleg minden erejével azért küzd, hogy valamiképpen meghosszabbíthassa az életét.

Mitch Middleton
Mitch Middleton az ünnepi nyaralás során figyelt fel az aggasztó tünetekre / Fotó: GoFundMe

A fiatal férfi épp a barátnőjével utazott el az ünnephez közeledve, amikor a fejfájása - ami egész decemberben kínozta őt - minden addiginál rosszabbra fordult, és egyéb panaszok is jelentkeztek nála.

A barátnőmmel New Yorkba utaztunk, ami miatt mindketten nagyon izgatottak voltunk. Az indulásunk reggelén a fejfájást hányás kísérte, már nem az első alkalommal, de azt hittem, csak migrénem van

- mesélte el Mitch. Miután később sem érezte jobban magát, és tudta, valami nincsen rendben, a hazatérésük után rögtön elment a kórházba. A vizsgálatokat követően az orvosok közölték vele a letaglózó hírt: daganatot találtak az agyában, amelyet  az elhelyezkedése miatt meg sem lehet műteni.

A diagnózist követően indítottak el egy GoFundMe-oldalt, annak a magánkezelésnek a fedezésére, amely talán képes lesz stabilizálni a daganat növekedését, így a fiatalember életét valamennyire meg tudja majd hosszabbítani.

A legnehezebb az, hogy nem tudom, mennyi időm van még hátra ebben az életben, és mit tehetek ezalatt az idő alatt. Halott leszek a következő hónapban?

- osztotta meg félelmét Mitch, aki mindezek ellenére továbbra is reménykedik, és nem hajlandó harc nélkül feladni az életéért folytatott küzdelmet - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek